Actualitate

Exclusiv! Rasturnare de situatie in cazul mortii frumoasei sotii a primarului din Iasi si tatalui acestuia. Cei doi au fost UCISI din razbunare? FOTO, VIDEO

Publicat: 21 feb. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
@ De cand s-a aflat despre tragedia prin care trece primarul a carei sotie a decedat la scurt timp dupa ce tatal sau a plecat la cele vesnice, nimeni nu mai are liniste @ Se cauta peste tot explicatii, dar raspunsurile intarzie sa apara @ Reporterii au discutat cu edilul si au aflat amanunte incredibile @ Vestea mortii frumoasei sotii a primarului a marcat o comunitate intreaga si nimeni nu intelege de ce s-a intamplat asta @ In materialul prezentat mai jos puteti afla pistele pe care merg membrii familiei si prietenii Luizei @
 
Cat poate rezista un om? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun toti cei care au aflat de tragedia din familia unui primar din Iasi. De mai bine de o saptamana, viata primarului din comuna Butea s-a schimbat radical. Intr-un timp extrem de scurt a pierdut doua suflete dragi: pe sotia si pe tatal sau. In urma mortii lor a ramas o familie indurerata si multe intrebari.

Este imposibil sa nu te intrebi ce s-a intamplat si cum a ajuns o femeie superba sa moara otravita si un bunic desprins parca din povesti, sa aiba aceeasi soarta. Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat ieri cu primarul comunei Butea, Anton Anti si au aflat o poveste de viata emotionanta, terminata brusc. Toata comunitatea din Butea a ramas incremenita la auzul acestei vesti si nimeni nu mai are liniste pana cand nu va iesi la lumina adevarul.

Oricat de puternic ai fi, daca te-ai pune pentru o secunda in locul tanarului primar, ai ingenunchia de durere. Anton Anti a primit doua palme grele de la viata, una mai dureroasa ca alta. Pe deoparte isi plange tatal mort in urma cu o saptamana, iar pe de alta parte incearca sa scape de socul pe care il are de cand a aflat ca sotia si mama copilului sau a incetat si ea din viata.
 

„Era totul pentru mine”
 
Cu ochii plin de lacrimi, primarul comunei Butea si-a gasit cu greu cuvintele atunci cand a venit vorba de sotia sa. Inca totul pare un vis urat pentru el, insa din acest vis nu se poate trezi. A gasit totusi puterea sa vorbeasca despre una dintre cele mai grele perioade din viata sa. Despre tatal sau si despre sotia sa, nu a avut decat cuvinte de lauda.

„Imi este foarte greu sa vorbesc despre iubita mea. Aveam o familie perfecta, totul mergea bine si eram fericiti. Ne bucuram de puiutul nostru si aveam multe de facut. Totul s-a terminat dintr-o data. Nu stiu ce s-a intamplat si cum s-a intamplat, dar este cumplit. Mi-am pierdut tatal lunea trecuta, iar lunea aceasta, sotia. Este peste puterile mele. Am cautat explicatii, dar nu am ajuns la nici o concluzie”, a declarat Anton Anti, primarul comunei.

Luiza, tanara si frumoasa lui sotie a plecat dintre noi dupa o saptamana de lupta pentru viata. Eforturile medicilor nu au avut nici un rezultat, iar tragedia s-a produs. Luiza, impreuna cu sotul ei au fost fericiti impreuna tot timpul.

„Am mers cu ea la o petrecere, inainte sa ajunga la spital. Mi-a spus ca se simte rau, am plecat acasa, iar de acasa am mers cu ea la spital. Tata a murit intoxicat cu etilenglicol, iar aceeasi substanta a fost gasita si in sangele ei”, a completat primarul.
 

Varianta intoxicatiei cu antigel, exclusa de rude
 
Chiar daca in urma analizelor s-a stabilit ca in sangele tatalui primarului si a sotiei acestuia a fost gasit etilenglicol, atat edilul cat si rudele neaga aceasta varianta.

„Aveam antigel in curte, intr-un bidon mare. Nu avea ce sa caute sotia sau tata acolo. Nici nu puteau scoate antigel. Mai mult decat atat, in acea zi am stat tot timpul acasa cu sotia si cu copilul. Nu avea cum sa bea antigel. Este exclus. Nu stiu inca ce este la mijloc”, a declarat Anton Anti.

Mai mult decat atat, edilul spune ca sotia sa, Luiza, a luat cateva medicamente inainte de a ajunge in stare critica la spital. „Luiza a luat pastile pentru ca acuza dureri de spate. Avea patru feluri, erau medicamente foarte puternice. Ma tot gandesc daca starea ei nu s-a agravat dupa ce a ajuns la spital si a fost bagata in sala de operatii. Cele patru medicamente si anestezia poate au afectat-o. Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar nu pot sa nu ma intreb. Medicilor care s-au ocupat de sotia mea nu pot decat sa le multumesc. Din pacate avem medici buni, dar aparatura proasta”, a completat edilul.

Orice om care trece printr-o astfel de situatie cauta explicatii, dar aceste explicatii, dupa cum se vede, sunt foarte greu de gasit.
 

Moartea sotiei si a tatalui primarului o razbunare?
 
Primarul comunei Butea este la primul mandat. Pana sa ajunga aici a primit multe piedici si amenintari, dar a trecut peste. Localnicii l-au ales sa-i reprezinte, iar asta l-a motivat pe Anton Anti. In comunitate insa se vorbeste si despre o razbunare. Edilul este iubit se pare de oamenii de buna credinta, dar urat de cei mai certati cu legea.

De-a lungul timpului Anton Anti s-a implicat in mai multe situatii, tinand cu dreptatea, iar asta se pare ca i-a deranjat pe unii. Edilul spune ca a fost amenintat de mai multe ori de catre anumite persoane in mod direct sau indirect, insa nu a bagat in seama toate zvonurile. Acum, atat familia cat si apropiatii primarului iau in calcul varianta razbunarii.

„Am fost amenintat, mi s-au transmis amenintari prin intermediul mai multor persoane, dar nu le-am bagat in seama. Acum iau in calcul orice ipoteza. O sa trec peste toate astea si nu o sa ma las doborat”, a spus Anton Anti. Moartea celor doi membrii din familia Anti ramane invaluita in mister. Analizele arata prezenta etilenglicolului, dar cum s-a ajuns in aceasta situatie nu se stie.
 

Comunitatea a ramas marcata
 
Despre Luiza si despre tatal primarului, nici un localnic de buna credinta din Butea nu are decat cuvinte de lauda. „Este o tragedie. Nimeni nu s-ar gandi la asa ceva. Este foarte greu sa vorbesc despre acesti oameni la trecut. Luiza a fost o fata frumoasa, desteapta, o mama buna, o femeie perfecta. Tatal primarului a fost dascal, la fel, un om de nota zece. Nu stiu ce sa spun… Nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva. Imi pare foarte rau si sper ca se va afla adevarul. Nu trebuie exclusa nici o varianta”, a spus un apropiat al familiei.

Luiza era studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T.Popa” din Iasi. Astfel, tanara mama avea studii si era o femeie desteapta. Varianta ingerarii accidentale a antigelului este oarecum exclusa. Totusi cum s-ar fi putut otravi tanara? „Sa fim seriosi, cine tine antigel in casa? Nu cred ca este vorba de un accident. Ar trebui verificate toate variantele”, a spus un localnic.
 

Mai multe recipiente au fost duse la politie
 
Primarul spune ca nu va avea liniste pana cand nu va afla adevarul. „Am dus la politie mai multe recipiente din casa. Am cautat peste tot indicii, dar nu am gasit nimic. Am incredere in anchetatori si sper sa se afle adevarul. Am dubii mari”, a spus primarul.

Intreaga comuna se pregateste acum pentru inmormantarea Luizei. Joi, la ora zece, in cimitirul catolic din comuna Butea, cei care au tinut la Luiza isi pot lua ramas bun de la ea. In urma ei ramane un gol imens si un copil care nu isi va mai putea niciodata strange mama in brate. Acum anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca la mijloc se afla sau nu o mana criminala. Reporterii BUNA ZIUA IASI vor urmari acest caz si va vor tine la curent cu intreaga ancheta.

Adauga un comentariu