Actualitate

Nicusor Dan, tinta principala a Elenei Udrea: „Ii spuneau Plicusor Ban bietului om” – VIDEO

Publicat: 07 dec. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1
Candidata independenta Elena Udrea isi continua serialul pe Facebook in care povesteste cine sunt cei care au inspirat-o sa-si aleaga sloganul „O femeie cat 10 barbati”. Ultimul intrat in colimatorul blondei este seful USR, careia fosta sefa PMP ii spune „Plicusor Ban”.
 
„Niste oameni rai imi povesteau zilele trecute despre un oengist de mediu cu preocupari pe zona de urbanism. Ii spuneau Plicusor Ban bietului om. Nu am inteles daca se refereau la relatia lui cu Soros sau la activitatea de blocare a diferitelor proiecte de urbanism in Capitala. Mai ales stiind ca este conducatorul partidului Sistemului, vehiculul politic special creat pentru a baga in Parlament toti acoperitii serviciilor secrete.

Citeste si: Moment rusinos cu Nicusor Dan, in centrul Iasului. Liderul USR a fost facut de ras chiar de oamenii lui

Cum a ajuns Neicusor Dan sa fie chiar seful miscarii care se vrea alternativa la clasa politica actuala este greu de inteles pentru oricine gandeste cat de cat. Nu e charismatic, nu are un proiect clar si nici calitati de lider ori alte calitati care sa-l recomande ca salvator al neamului.

Citeste si: Elena Udrea: Stiu exact cum a ajuns Livia Stanciu sefa ICCJ si nu-i face onoare

Oare tocmai aceste carente sa-l fi facut preferat de Sistem dupa un model deja brevetat in cazul lui Klaus Iohannis?

Aceste non-argumente sunt cele care l-au adus pe Neicusor Dan intre cei zece din sloganul „O femeie cat 10 barbati” cu care candidez independenta la Bucuresti, la Camera Deputatilor, pe pozitia 30”, scrie Elena Udrea in descrierea filmuletului in care il ataca pe seful USR.
Adauga un comentariu