Actualitate

O studenta din Iasi s-a sinucis. A fost gasita spanzurata in locuinta – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 04 iun. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE 11:16 – Vecinii spun despre aceasta ca obisnuia sa aduca foarte multi barbati in locuinta si, mai mult decat atat, oamenii o acuza ca era consumatoare de droguri.

Vom reveni cu imagini si amanunte

UPDATE 11:05Fata este originara din Campulung Moldovenesc, iar apartamentul in care a fost gasita spanzurata era proprietate personala. Locuinta era debransata de la lumina si, potrivit vecinilor de pe Strada Codrescu nr.11, fata avea un comportament ciudat.

Tanara a fost gasita spanzurata in toaleta apartamentului si se pare ca ar fi recurs la acest gest din cauza unei dezamagiri in dragoste. Politia a deschis dosar penal de moarte suspecta.

O tanara din Iasi, in varsta de 29 de ani, a fost gasita de catre colegii ei de apartament spanzurata cu o curea. Fata era studenta si nimeni nu-si explica, deocamdata, motivul care a determinat-o sa recurga la acest gest cumplit.

Chiar daca la fata locului s-a deplasat si un echipaj SMURD, tanara nu a mai putut fi resuscitata. Corpul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala (IML), unde se vor stabili cu precizie cauzele decesului. Politia a demarat o ancheta in acest caz.

Adauga un comentariu