Magazin

12 semne care iti arata ca partenerul nu te mai iubeste

Publicat: 13 oct. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
12 semne care iti arata ca partenerul nu te mai iubeste
1
Indiferent daca relatia ta este sau nu una de vis, exista mari sanse sa te afli in situatia in care partenerul nu mai simte nimic pentru tine si si-ar dori din toata inima sa va despartiti. Daca ai curajul sa accepti realitatea, poti identifica din timp semnele transmise de partener care iti indica faptul ca relatia s-a sfarsit de ceva timp, in acest mod avand ocazia sa pui capat problemelor.
1. Nu are timp pentru tine
Este dintr-o data foarte ocupat si nu mai gaseste timp sa se vada cu tine. Cand de la prioritate devii doar o optiune, nu este un semn bun. Mai ales daca se foloseste de orice mic pretext ca sa iasa din casa, este mai mult decat evident.
2. Nu te mai suna
Nu se mai sinchiseste sa te sune cand intarzie sau nu mai poate ajunge la intalniri. Daca o face, nu te considera „norocoasa” ca ai un prieten care nu mai gaseste timp sa te vada, dar macar te suna sa contramandeze tot. De asemenea, daca pana acum te suna sa vada ce mai faci sau doar sa-ti auda vocea si acum n-o mai face, clopotele de despartire o sa sune curand.
3. Cand suni raspunde altcineva
Cand il suni, raspunde altcineva la telefon si te roaga sa-i lasi mesaj. Chiar daca iti raspunde unul din parinti, fratele, sora sau un prieten, este evident ca el nu doreste sa vorbeasca cu tine. Semn rau.
4. Minte cand il intrebi unde se afla
Spune ca este intr-un loc, dar de fapt este in altul. Oamenii nu mint fara motiv. Cand iubitul te minte ca este in alta parte decat unde este el de fapt, rareori se intampla sa existe un scop „nobil” pentru care o face.
5. Prietenii lui au devenit distanti
Atunci cand cineva doreste sa termine o relatie, cel mai probabil le spune mai intai prietenilor apropiati si le cere sfaturi. Daca observi ca prietenii lui au devenit distanti si sunt mai putin prietenosi cu tine, este posibil ca ei sa stie ceva ce inca tu nu stii.
6. Nu iti mai acorda atentie
Micile cadouri pe care ti le facea la inceput au disparut, nu iti mai arata afectiune in public, uneori pare ca nici nu vrea sa fii langa el cand iese in oras… Unde mai pui ca uita cand e ziua ta sau aniversarea voastra.
7. Ai devenit „o prietena”
Te prezinta persoanelor noi ca fiind „o prietena”. Daca de la iubita treci la rangul de prietena, inseamna ca in ochii lui asta si esti.
8. Certurile se tin lant
Va certati din ce in ce mai des pentru nimicuri. Orice subiect despre care discutati se transforma in cateva secunde intr-o cearta? Ia-ti talpasita cat mai repede!
9. Iti cauta nod in papura
Orice ai face, este vesnic nemultumit. Te face sa te simti ca si cum nu mai esti suficient de buna pentru el. Fie ca iti critica stilul vestimentar(care inainte il dadea pe spate), felul in care iti faci parul sau noii prieteni, atunci cand iubitul iti gasesti mereu minusuri si nu iti mai face niciun compliment, cel mai probabil incearca sa se indeparteze de tine.
10. S-a dus respectul 
Respectul a disparut si nu mai simti aceeasi conexiune intre voi doi. In momentul in care nu mai exista respect, relatia este sortita esecului.
11. „Nu te mai iubesc”
Ti-a spus deja ca nu te mai iubeste. Este foarte greu sa-ti revii dupa acest soc si poate speri ca este o gluma sau ca o sa-i treaca, dar tristul adevar este ca daca deja ti-a spus ca nu mai are sentimente pentru tine, trebuie sa-l crezi pe cuvant.
12. Eviti orice conversatie care incepe cu „trebuie sa vorbim”
Daca iubitul tau foloseste din ce in ce mai des aceasta sintagma, de cele mai multe ori urmeaza discursul de despartire. Tu eviti mereu aceasta discutie, crezand ca daca nu veti vorbi despre asta nu se va intampla. Gresit! Cand cineva vrea sa se desparta, o va face cu siguranta, chiar daca discutati sau nu despre asta.
Sursa: lyla.ro.
Adauga un comentariu