International

15 perechi de gemeni vor începe școala în aceeași clasă, în Scoția

Publicat: 16 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
15 perechi de gemeni vor începe școala în aceeași clasă în Scoția
Sursa foto: dorsetecho.co.uk

15 perechi de gemeni din Scoția vor începe cursurile în aceeași clasă. Cu toate acestea, nu este un record, regiunea Inverclyde fiind renumită pentru numeroase nașteri gemelare. Provincia scoţiană este supranumită în glumă Twinverclyde.

Miercurea viitoare, 15 perechi de gemeni încep, entuziamați, cursurile, în aceeași sală de clasă. Nimeni nu îşi explică de ce în fiecare an se nasc atât de mulţi gemeni în această regiune din vestul Scoţiei. În total, în şcolile din această zonă, în clasele 1-7, învaţă 100 de perechi de gemeni.

Recordul absolut la acest capitol a fost stabilit în 2015, când 19 perechi de gemeni au devenit colegi de clasă primară.

Ce așteptări au gemenii de la anul școlar

Gemenii au propriile așteptări și pretenții: ”Abia aştept să îmi fac prieteni!/ ”Vreau să învăţ literele şi numerele”./ ”Trebuie să învăţ cum să pocnesc din degete!/ ”Ştiu să fac cu ochiul!”.

Cei mici sunt nedespărțiți, iar acum, că vor fi colegi de clasă, se vor înțelege de minune: ”Ne place să ne jucăm împreună de-a v-aţi ascunselea!”/ ”Avem un joc la şcoală, Minecraft! Îmi place să-l joc!”

Părinții le-au cumpărat rechizite și ghiozdane, pentru a întâmpina cu bine anul școlar:

„De obicei, gemenii nu observă alte perechi de gemeni. Aşa că, pentru ei este, evident, ceva special. E bine pentru ei să vadă că există şi alţi gemeni şi nu sunt un caz singular”.

Adauga un comentariu