International

15 persoane au fost împușcate în Chicago. Două dintre acestea au decedat

Publicat: 14 mart. 2021
15 persoane au fost împușcate în SUA
15 persoane au fost împușcate în SUA

Cel puțin 15 persoane au fost împușcate, două dintre ele mortal. Evenimentul tragic s-a petrecut duminică, în timpul unei petreceri improvizate într-un garaj din Chicago.

Anchetatorii cred că împușcătura de la ora 4:40 a avut legătură cu o grupare, potrivit unui raport al poliției din Chicago. Ofițerii și pompierii au răspuns unei solicitări.

Raportul afrimă că o femeie de 31 de ani care a fost împușcată de trei ori, inclusiv o dată în cap, a fost găsită moartă în afara clădirii. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, cu răni prin împușcare la gât și picior, a fost găsit mai târziu mort într-o „cameră din spate”. Nu a fost dezvăluită identitatea victimelor.

„Locația este un garaj / curte de tractare cu un apartament duplex atașat, care a fost transformat într-o zonă de bar / petrecere”, se arată în raport.

Rapoartele despre numărul de oameni împușcați au crescut de la nouă, la 7 dimineața, la 12. Începând cu ora 9 dimineața s-a aflat despre existența a doi morți. Șeful districtului de pompieri, Juan Hernandez, a spus că pentru că mai mulți oameni caută singuri tratament la spitalele din zonă după ce au fost împușcați.

Brown a ținut o scurtă conferință de presă la 9:30 dimineața în fața grupului de lucru South Side, unde detectivii cu clipboard-uri și ofițerii în uniformă vorbeau în fața ușii deschise a garajului, la câțiva pași de betonul pătat de sânge. Brown a descris afacerea ca fiind o fimp improvizată de remorcare, care găzduiește și un bar și care poate a funcționat anterior ca un lounge, dar care servește acum ca spațiu pentru evenimente pentru petreceri pop-up.

„La fața locului au fost recuperate patru arme. Detectivii noștri continuă să facă investigația preliminară și interogatoriul, dar mai mulți dintre martorii care au fost răniți sunt încă în operație și nu au fost încă interogați, astfel încât să se afle mai multe în ceea ce privește orice fel de motiv sau orice dovadă suplimentară în acest caz”, a spus Brown.

„Urmărim mai multe piste diferite pe care încă nu le putem confirma”.

 

Adauga un comentariu