Magazin

3 accesorii indispensabile pentru orice frizer

Publicat: 23 ian. 2023
3 accesorii indispensabile pentru orice frizer

In cariera de frizer, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei se refera la accesoriile pe care le vei achizitiona. Este foarte important sa investesti in produse de calitate care vor oferi clientilor rezultatele asteptate, astfel incat se vor intoarce la tine. Acest lucru este valabil indiferent daca lucrezi de acasa sau la un salon elegant.

Afla din acest articol care sunt accesoriile indispensabile de care ar trebui sa dispuna orice frizer!

Instrumente pentru taierea parului

Aceasta categorie de instrumente este cea mai importanta pentru un frizer. Ai nevoie de cel putin un aparat de tuns parul, care sa dispuna de mai multe tipuri de lame, pentru a putea crea diferite frizuri. Alege din gama de masini de tuns parul un model care consideri ca se va plia nevoilor clientilor tai.

Printre aparatele populare se numara masina de tuns jrl ff2020c fara fir, deoarece foloseste tehnologie inteligenta cu microchip. Acest lucru face ca turatia sa se modifice singura, deci, parul clientului nu va fi agatat de lama.

De asemenea, trebuie sa ai foarfecă de tuns profesionista. Preturile pentru aceste produse variaza, dar, tine minte faptul ca aceasta este o investitie pe termen lung. Foarfeca este importanta deoarece poate taia cu usurinta varfurile despicate, de exemplu, dar si firele lungi de par, pentru o frizura mai scurta.

Lama de ras este un obiect simplu, dar eficient – uneori, s-ar putea sa nu ai nevoie decat de ea. In functie de cerintele clientului, poti sa te bazezi pe lama de ras, mai ales daca acesta vrea tuns scurt, ori pe ceva din categoria produselor profesionale, precum masina tuns Wahl Magic Clipper fara fir gratare premium, ce dispune de opt capete, pentru rezultate conform dorintelor clientului.

Instrumente profesionale pentru frizeri

Din aceasta categorie fac parte foehnul, placa de par si ondulatorul. Pentru foehn, trebuie sa alegi un model care poate actiona rapid. Acesta ar trebui sa aiba o putere mare pentru a reduce timpul petrecut uscand parul clientului. De aceea, ar trebui sa alegi un model profesionist care sa aiba si un buton de racire inclus.

Nici placa de par sau ondulatorul nu trebuie sa lipseasca din kit-ul tau de frizer. In acest caz, trebuie sa ai grija ca aparatele sa nu se agate de par. Acestea, de asemenea, trebuie sa fie create special pentru a reduce gradul de deterioare al parului (deci, acorda importanta materialului din care sunt facute, temperatura etc).

Indiferent daca lucrezi la un salon dedicat doar femeilor, doar barbatilor sau unisex, astfel de aparate sunt utilizate la scara larga, in ziua de azi, de ambele sexe, de aceea, este bine sa le ai in dotare, pentru a nu exista riscul de a spune unui client ca nu ii poti oferi coafura dorita.

Produse profesionale de ingrijirea parului

Multe produse pentru ingrijirea parului, precum unele masti, produsele pe baza de keratina sau sampoanele speciale nu sunt disponibile in orice supermarket sau magazin, de aceea, clientii tai nu pot beneficia de avantajele lor acasa. Astfel ca ar trebui sa dispui de o varietate mare de produse pentru ingrijirea parului pentru a te asigura ca ai de unde alege, pentru fiecare tip de par.

In trusa de baza de frizer, ar trebui sa ai:

  • fixativ;
  • gel de par;
  • balsam;
  • sampon;
  • masca de par;
  • ulei de par.

Toate aceste produse sunt esentiale oricarui frizer, pentru a oferi clientului respectul care i se cuvine. Nu uita sa le ai mereu la indemana daca vrei sa te asiguri ca vei capata, in timp, o reputatie buna.

Poza se poate descarca de aici.
Adauga un comentariu