Local

3 medalii pentru Miroslava la Campionatul Național Școlar de la Căciulata!

Publicat: 27 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
3 medalii pentru Miroslava la Campionatul Național Școlar de la Căciulata
3 medalii pentru Miroslava la Campionatul Național Școlar de la Căciulata!

În perioada 21-24 februarie 2024, în stațiunea Căciulata, județul Vâlcea, s-a desfășurat Campionatul Național Școlar la șah, probele de rapid, blitz și dezleagări.

Parascheva Apostol, elevă în clasa pregătitoare, la Școala Gimnazială Colonel Constantin Langa, din Miroslava, a avut o evoluție foarte bună și a obținut 3 medalii: argint la probele de șah rapid și blitz și bronz la dezleagări.

La grupa băieți, 15 ani, Ioan Apostol a fost foarte aproape de podium, cu locul 5 la rapid și locul 5 la dezleagări.

Pentru prima dată la Campionatul Național Școlar, Luca Anastasiei, elev în clasa a 1-a, la Școala Gimnazială Colonel Constantin Langa, a fost foarte aproape de medalia de bronz, obținând 15 puncte la proba de dezleagări .

Tot debutante, la Campionatul Național de Șah, Alina Corduneanu și Maria Periade, ambele eleve în clasa a 6-a, la Școala Gimnazială Dimitrie Anghel din Cornești, au avut un comportament meritoriu și s-au remarcat cu cele 5 puncte obținute la proba de dezleagări.

Apreciem susținerea financiară oferită de către dna Mihaela Dobrincu și Ana Galbeaza pentru copiii noștri și suntem recunoscători!

Felicitări tuturor și succes la următoarele competiƫii!

Adauga un comentariu