Magazin

3 tratamente dentare care te fac să arăți mai bine

Publicat: 24 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
3 tratamente dentare care te fac să arăți mai bine

Mergi la sală pentru că vrei să previi bolile cardiovasculare sau pentru că vrei să arăți mai bine în costum de baie? Pentru mulți dintre noi sănătatea nu este un motiv bun pentru a ne schimba stilul de viață, dar rezultatul final, în  care arătăm mai bine poate fi de ajutor. Același principiu poate fi aplicat și în stomatologie, dar prea puțini oameni conștientizează cât de importantă este sănătatea zâmbetului în frumusețea chipului.

Un  lucru pe care nu îl putem ascunde la nesfârșit

Zâmbetul nu este un aspect de detaliu. Din contra, este un lucru important la care oamenii sunt atenți atunci când intră în contact cu tine. Multe studii demonstrează că un zâmbet frumos și luminos crește șansele de a fi acceptat în societate sau de a obține un job. Iată 3 tratamente de estetică dentară pe care medicii dentiști specialiști ai clinicilor DENTESSE le recomandă pentru un zâmbet mai frumos.

  1. Albirea dentară profesională

Consumul de ceai, cafea, vin roșu și fumatul sunt obiceiuri care pătează dinții. Te deranjează dantura îngălbenită? Există soluție. În clincile DENTESSE Iași, pacienții pot accesa cele mai actuale tehnologii care asigură tratament profesional de albire dentară cu Laser Diodă și Nd:Yag .

  1. Tratamentul de îndreptare a dinților cu aparat dentar

Nu este vina nimănui că ai o dantură strâmbă, dar este reponsabilitatea ta să o corectezi. Nu numai că afectează aspectul fizic, dar dinții strâmbi cauzează multe probleme grave de funcționalitate ce pot duce la pierderea prematura  a acestora. Aparatul dentar este singura soluție medicală de îndreptare a dinților și se poate realiza la orice vârstă.

Dacă ai tot evitat tratamentul cu aparat dentar pentru că ți se pare că este inestetic, află că nu ești singurul! În clincile DENTESSE găsești soluția aparatului dentar invizibil. Practic, doar tu știi că porți aparat dentar, iar cei din jur văd doar rezultatele. Dacă aparatele dentare tradiționale utilizează brackets metalici care sunt atașați pe fața dinților, în categoria de aparate dentare invizibile regăsești dispozitive moderne de îndreptare a dinților, care nu sunt vizibile ochiului, dar care oferă aceleași rezultate excepționale. Descoperă  aici tipurile de aparate dentare invizibile.

  1. Fațete dentare

Cu siguranță ai auzit despre tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Iar dacă nu ai auzit, sigur te-ai întrebat de ce toți actorii au dinți perfecți. Actori celebri, precum  Tom Cruise sau Catherine Zeta-Jones sunt două exemple de vedete care au apelat la acest tratament dentar pentru un zâmbet perfect. În principiu, fațetele dentare corectează defecte estetice de formă, culoare, dimensiune a dinților. Află mai multe aici despre acest tratament.

Dacă vrei cu adevărat să te simți și să arăți bine în pielea ta, programează înainte de toate o vizită la medicul stomatolog. Medicii specialiști în estetică dentară din clinicile DENTESSE îți pot oferi cele mai bune indicații pentru un zâmbet cu care să câștigi încrederea ta și a celor din jur. Programează-te aici.

 

Adauga un comentariu