Economic Local

Tot mai mulți minori din Iași sunt surprinși la furat fier vechi sau produse alimentare din magazine

Publicat: 09 mai 2020

S-au înmulțit cazurile minorilor care sunt surprinși de oamenii legii după ce fură diverse produse din societățile comerciale. Polițiștii locali intervin zilnic în cazul tinerilor care încearcă să valorifice fierul vechi furat sau sustrag produse alimentare și nealimentare din magazine.

„În data de 7 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Ordine Publică au depistat două persoane de gen masculin care au sustras de la o persoană fizică mai multe piese metalice. Ulterior, piesele au fost comercializate la un Centru de colectare materiale feroase. Continuarea cercetărilor se desfășoară în cadrul Secției 1 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Iași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Se fură produse alimentare din supermarketuri

O obișnuință în rândul anumitor persoane, activitatea de furt din magazine se pare că s-a intensificat și în cazul ieșenilor.

„Patrula mixtă, formată dintr-un polițist local din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică și un polițist din cadrul Secției 4 Poliție – Poliția Municipiului Iași, a depistat o persoană care a sustras bunuri dintr-un supermarket. Persoana a fost condusă la Secția 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, au mai declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu