Magazin

4 din 10 români au cel puțin un dinte lipsă! Află de la medicii specialiști DENTESSE la ce soluții apelează pacienții în această privință

Publicat: 15 oct. 2020

4 din 10 români au cel puțin un dinte lipsă, ne arată statisticile anului 2020.

După cum declară medicii specialiști ai clinicilor stomatologice DENTESSE, tratamentul cu implant dentar este alegerea potrivită pentru pacienții care doresc un zâmbet complet, fiind soluția ideală din punct de vedere estetic și funcțional de înlocuire a dinților lipsă.

Tratamentul cu Implant dentar  înlocuiește rădăcina dintelui lipsă și împreună cu coroana dentară redă estetica și funcționalitatea unui dinte natural.

Implantul dentar are o rată de succes de aproape 100%. Conform Academiei Americane de Implantologie Dentară, în 99% din cazuri, implantul dentar înlocuiește cu precizie funcțiile și aspectul dintelui natural. De asemenea, durata de viață a unui implant poate fi permanentă, dacă igiena orală și alimentația sunt corespunzătoare și dacă se respectă controalele periodice la medicul dentist.

Proteza mobilă sau dinți ficsi?

Cei mai mulți pacienți știu despre protezele dentare mobile ca fiind singura soluție de reabilitare totală a zâmbetului. Soluția recomandată de medicii DENTESSE de refacere a danturii în 24 de ore cu ajutorul sistemelor de implanturi multiple All on 4, All on 6 sau Fast and Fixed permite protezarea imediată provizorie după realizarea implanturilor dentare. Spre deosebire de proteza mobilă, sistemele de Fast & Fixed, All on 4, All on 6 au la bază lucrări dentare fixe, dinții având aspectul natural și asigurând masticația și vorbirea corecte.

 

Precizia și siguranța sunt pe primul loc! Fiecare etapă a tratamentului cu implant dentar este evaluată de o echipă specializată  în implantologie dentară și asistată de cele mai noi tehnologii medicale digitale. Alege informat un medic stomatolog specializat în chirurgie oro-maxilo-facială care utilizează abordări moderne ale intervenției chirurgicale pentru a spori stabilitatea implantului dentar și pentru a stimula un răspuns de vindecare rapid.

Alege să pui preț pe propria sănătate! Opțiunea unei soluții simple și mai puțin costisitoare pe moment, poate atrage cu sine costuri mai mari în viitor. În clinicile DENTESSE ai posibilitatea plăților pentru tratamentul cu implant dentar în 6 sau 12 rate lunare, fără dobândă sau alte comisioane.

Zâmbetul tău atrage succesul! Numeroase studii demonstrează că zâmbetul este esențial în stabilirea bunelor relații cu oamenii din jur. Alege să ai încredere în tine și în propria sănătate și ia cele mai bune decizii pentru o dantură completă.

Află de la medicii specialiști implantologi ai clinicilor stomatologice DENTESSE dacă tratamentul cu implant dentar este potrivit pentru tine. Programează-te acum la o consultație prin apel telefonic la 0232 210 105 sau prin completarea formularului online http://www.dentesse.ro/contact/

 

Adauga un comentariu