Magazin

5 idei practice de cadouri pentru copii pe care le poți dărui de Crăciun!

Publicat: 06 dec. 2021

Luna decembrie este aici, așa că numărătoarea inversă până la Crăciun se derulează cu pași repezi. Cei mici așteaptă cu nerăbdare venirea Moșului și probabil i-au trimis deja scrisorile cu dorințele lor arzătoare. Pe lângă cadourile pe care și le doresc copiii, ar fi bine să alegi și unele obiecte practice, de care se vor bucura și pe care le vor folosi chiar și zi de zi. În cele ce urmează, îți prezentăm cinci idei de cadouri practice, pe care le poți comanda online!

  1. Pijamale

Prima idee de cadou este una pe care cu siguranță o vei considera extrem de utilă. Copiii au nevoie în permanență de pijamale noi, mai ales dacă sunt la vârsta la care cresc de la lună la lună. Îți recomandăm să intri pe site-ul BEBE KIKI și să alegi pijamalele pe care le consideri cele mai atractive. Vei găsi pijamale copii de la BEBE KIKI pentru băieței și fetițe cu diverse modele, atât mai subțiri, perfecte pentru sezonul cald, dar și mai groase, ideale pentru iarnă. Sunt realizate din bumbac, astfel că vor fi foarte comode și prietenoase cu pielea delicată a copiilor.

     2. Treninguri

Tot din categoria haine, îți recomandăm și treninguri. Acestea pot fi purtate atât la joacă, dar și în excursii și chiar și la orele de educație fizică, dacă vorbim de un școlar. Treningurile trebuie să fie din materiale naturale, care să nu permită încălzirea corpului și care să fie ofere tot confortul necesar mișcării în voie.

     3. Hanorace

Din garderoba unui copil nu ar trebui să lipească hanoracele. Acestea pot fi purtate la orice și sunt perfecte în orice anotimp. Vara sunt ideale pentru zilele răcoroase de la munte sau serile de pe faleză, primăvară și toamna pot ține loc de haină de exterior, în zilele mai călduroase, iar iarna sunt perfecte peste un tricou sau o bluză. Tot la BEBE KIKI găsești și hanorace excelente, care vor încânta toți copiii.

      4. Cărți

Pe lângă cadourile clasice, ar trebui să îi oferi copilului tău și cărți, indiferent de vârsta pe care o are. Vei găsi chiar și cărți pentru bebeluși, senzoriale, ideale pentru a pune bazele unui obicei atât de sănătos cum este cititul. În funcție de vârsta copilului, îți recomandăm să îi dăruiești atât cărți de povești, dar și cărți din care să poată învăța diverse lucruri despre mediul înconjurător, oameni și animale.

        5. Jocuri cu experimente

Nu în ultimul rând, îți recomandăm și jocuri mai speciale, cu tot felul de experimente. Acestea se găsesc pe categorii de vârstă și se vor folosi întotdeauna alături de o persoană adultă. Pot fi jocuri prin care se observă cum cresc plantele, experimente simple de chimie sau fizică și multe altele. Acest tip de joc ajută copiii să înțeleagă fenomene obișnuite din natură și sunt extrem de interesante.

Sperăm că ideile pe care ți le-am oferit vor fi pe placul tău, iar dacă vrei să îi dăruiești copilului cele mai frumoase hăinuțe, intră pe site-ul BEBE KIKI.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/0O58LvoYdHk

Adauga un comentariu