Magazin

5 modalităţi rapide prin care să devii profesionist la jocuri de noroc

Publicat: 11 mart. 2021

Din imensitatea de jocuri de noroc pe care le găzduieşte o platformă online este uneori extrem de dificil să alegi. Cu toate că oferta este una impresionantă, eşti pus adeseori în imposibilitatea de a te hotărî ce joc să accesezi. Este indicat să joci slotul cu tema din natură sau să iei loc la una dintre mesele cu jocuri de masă care te aşteaptă aici? Decizia este numai a ta; fii inspirat şi lasă intuiţia să aleagă pentru tine.

Trebuie să ştii ce jocuri să alegi

Poţi accesa o oferta de jocuri precum cea de pe Casa Pariurilor loto şi să alegi din mulţimea de sisteme loteristice care te tentează dar, în egală măsură poţi da curs intenţiei de a învârti rolele unui slot pe care l-ai studiat de ceva vreme. Este o dilemă pe care fiecare jucător o trăieşte. Dacă eşti un fan sloturi, atunci ştii că acestea nu se aleg la întâmplare, trebuie să te uiţi la numele producătorului şi să cunoşti ce înseamnă RTP şi volatilitate.

Nu în ultimul rând îţi poţi lua o informaţie preţioasă de pe forumurile jucătorilor care abundă pe internet şi care, descriu în amănunt care sunt cele mai bune păcănele. La fel se întâmplă şi cu jocurile de masă, cu cele live şi chiar cu sistemele loteristice, unde pasionaţii acestora îţi vor oferi cu siguranţă câteva ponturi care să te apropie de câştigul sperat. Trebuie ca alegerea ta să nu se realizeze la întâmplare, ci doar după o temeinică căutare!

Ce jocuri au nevoie de strategie?

Fără nicio îndoială că sloturile şi jocurile de masă se încadrează perfect în această categorie! Dacă la jocurile de masă strategia pare cumva normală, cum se poate că sloturile să accepte şi ele la rândul lor strategii, atunci când vine vorba doar de învârtitul unor role? Este simplu, pacanele sunt guvernate de câteva caracteristici tehnice, care, odată cunoscute îţi vor lăsa loc de strategii.

 1. Sloturi

Când te aşezi în faţa unui slot nu eşti interesat doar de frumuseţea simbolurilor care aterizează pe ecran sau de muzica de fundal care le însoţeşte această mişcare, ceea ce trebuie să te intereseze sunt cele 2 aspecte tehnice pe care acestea le au instalate în cipul electronic:

 • RTP, ceea ce înseamnă rata de ramburs către jucător
 • Volatilitate, adică numărul de câştiguri într-un interval de timp şi mărimea acestora

După ce le vei cunoaşte şi vei hotărî că sunt în favoarea ta, este timpul să aplici şi aici strategii cum ar fi:

 • Stabilirea unui buget de joc
 • Valoarea mizei
 • Identificarea unui jackpot suplimentar cu care slotul este înzestrat

Deşi par numai simple sfaturi, aplicarea corectă a acestora în intervalul de timp alocat jocului te va ţine departe de pierderi şi te va apropia de câştigul scontat.

 • Jocuri de masă

Şi, când vine vorba de jocurile de masă, poţi să ţii cont de sfaturile de mai sus şi poţi aplica şi strategii cunoscute precum:

 • Paroli
 • Martingale
 • Fibonaci
 • Labouchere

Aceste strategii sunt cunoscute pentru jocurile de ruletă, baccarat şi blackjack şi îţi pot creşte şanse de câştig exponenţial dacă ştii când trebuie să le foloseşti şi cum funcţionează cel mai bine. Pentru asta, trebuie să te joci cât mai mult, să le încerci şi să strângi cât mai multă experienţă.

Nu risca foarte mult!

Este o parte a strategiei de joc pe care nu trebuie să o tratezi cu uşurinţă. Orice jucător pleacă la drum cu un anumit buget de joc pe care trebuie să îl ţină tot timpul sub control. Este posibil ca după o serie de câştiguri consecutive să te laşi purtat de val şi să începi să rişti mai mult decât ai planificat. Este greşit să crezi că poţi realiza numai câştiguri, pentru că hazardul este cel care decide numărul acestora.

În acest caz, trebuie să fii precaut şi să rămâi în strategia de joc pe care ţi-ai impus-o! Acest lucru înseamnă că vei încasa câştigurile obţinute şi le vei folosi în altă zi, fără să măreşti miza şi să constaţi la sfârşitul zilei că ai rămas şi fără banii alocaţi iniţial jocului. Merită să rişti din când în când, nimeni nu se opune, însă nu trebuie să faci din acest lucru o tehnică constantă de joc. De ce? Pentru că  te va duce extrem de repede la epuizarea bugetul alocat zilei de joc.

Fii un fan al sporturilor!

Nu este niciun secret că sporturile sunt extrem de bine reprezentate pe pagina de oferta a unui cazinou online. Cu siguranţă că te-ai convins de acest lucru de fiecare dată când intri pe platforma preferată şi decizi să plasezi un pariu. Nici nu are cum să fie altfel, pentru că întâlneşti aici toate sporturile pe care le cunoşti şi pe cele la care nu te-ai fi gândit că exista până acum. Sportul rege, fotbalul, conduce detaşat la acest capitol, dar acest lucru nu înseamnă că nu poţi face bani şi în alte domenii cum ar fi baschet, handbal, hochei, volei şi chiar competiţii de box sau arte marţiale.

Dacă eşti interesat de cricket de pildă, o să ai surpriza să găseşti şi acest sport listat în pagina de oferta a platformei online unde eşti client. Şi aici intuiţia ta este cea care hotărăşte în alegerea unuia dintre ele, însă, ceea ce contează în final este să realizezi câştigurile dorite cu puțin noroc.

 

Găseşte un avantaj

Un prim avantaj este acela de a te axa pe sporturile sau pe jocurile de masă pe care le cunoşti. În general, avantajul tău ca jucător constă în experienţa acumulată, aşa că nu te sfii să o pui la treabă. Dacă însă nu eşti un jucător cu o atât de bogată experienţă în joc, câteva sfaturi se pot constitui în a fi extrem de utile pentru tine, dacă le şi pui în practică:

 • Urmăreşte turneele unde prezenţa este gratuită şi unde premiile sunt unele impresionante
 • Găseşte sloturile cu cel mai bun RTP şi cea mai mică volatilitate
 • Accesează jocurile conectate la un jackpot global, care de cele mai multe ori are ataşat un premiu colosal
 • Nu rata nici unul dintre bonusurile cu care platforma unde eşti client te surprinde cu anumite ocazii

Poţi să fii un jucător profesionist în scurt timp? Cu siguranţă că răspunsul este unul afirmativ, dacă vei ţine cont de sfaturile de mai sus. Ele te învaţă ce strategii să aplici, cum să identifici jocurile care ţi se potrivesc cel mai bine şi în final cum să te fereşti să pierzi constant. Aplică-le cât mai des, pariază inspirat şi lasă bucuria jocului să te cuprindă de fiecare dată!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu