Magazin

5 motive pentru care apartamentul mult dorit este la Avanera

Publicat: 09 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
5 motive pentru care apartamentul mult dorit este la Avanera

Vine o vreme în viața fiecăruia de a se așeza la casa sa. Ideea de a deveni proprietar de apartament vine la pachet cu entuziasmul, dar și cu responsabilitatea de a alege un imobil care să corespundă cu preferințele și nevoile fiecăruia. Plănuiți curând o astfel de investiție? Avanera poate fi un răspuns potrivit. Complexul rezidențial sucevean este în plin proces de construcție și va cuprinde 3 blocuri cu 15 etaje, înalte de 50 de metri, cele mai înalte din orașul Suceava.

Apartamentele sunt de 17 tipuri diferite, de la cele de 2 camere la cele de tip penthouse, ce vor fi la etajele superioare, 14 și 15 ale fiecărei clădiri. Oricare dintre acestea poate fi o alegere, dispunând de facilități unice și de posibilitatea ca viitorul proprietar să își aleagă, până în cele mai mici detalii, finisajele.

Din totalul de 525 de apartamente, care va fi ales?

Alegerea unui apartament va ține cont și de aspectul financiar, negreșit. Însă banii nu sunt singurul reper. Vor conta amplasarea, zona, construcția și materialele de calitate utilizate, compartimentarea apartamentului și încrederea în dezvoltator. Dacă gândim și proiectăm pe termen lung la siguranța proprie și a familiei, cu toții ne dorim un cămin care să definească confortul, un spațiu intim și sigur.

Avanera este un proiect imobiliar gândit să corespundă cu preferințele diverse ale omului modern. Pe câte tipuri de apartamente include, prezintă tot atât de multe motive pentru care să alegeți un apartament aici. 5 dintre acestea pot fi rezumate la:

  1. Locație strategică – veți locui în centrul Sucevei

Mixul de centru urban, cu un mediu plăcut, sigur și intim este încurajator pentru a face o astfel de alegere. Asta pentru că Avanera are o locație strategică și generoasă (19.570 mp). Complexul este situat pe strada Universității numărul 9, are în apropiere locații de interes și instituții. Practic, veți fi la câteva minute distanță de primărie, universitate, centre medicale, zone comerciale de asemenea sau de stații pentru mijloacele de transport în comun.

  1. Zonă sigură și liniștită

Complexul rezidențial va dispune de sistem de supraveghere, de acces controlat, de sisteme moderne menite să ofere siguranță. În plus, dispunerea apartamentelor pe înălțime va oferi și o panoramă unică asupra orașului. Accesul la etaje se va realiza cu liftul, 3 în total,în fiecare bloc, din care unul panoramic.

  1. Apartamente spațioase, ce se bucură de multă lumină naturală

Viața într-un apartament poate fi una plăcută sau chiar și mai plăcută, dacă unele detalii pot contribui activ la starea de bine a celor care locuiesc aici. La Avanera veți descoperi un complex rezidențial bine gândit și proiectat, deoarece apartamentele dispun de ferestre mari, pentru a vă bucura de cât mai multă lumină naturală.Cu toții știm cât de important este să avem acces optim la razele soarelui.

  1. Avanera va însemna mai mult decât 525 apartamente construite

Un ansamblu rezidențial precum Avanera nu se rezumă doar la spațiul în sine de locuit sau la apartamentele compartimentate în diferite moduri. Avanera înseamnă facilități variate: spații comerciale ce vor exista chiar în interiorul complexului, precum și spații amenajate pentru a petrece timp liber plăcut, în exterior.

  1. Apartamente diverse, pentru toate preferințele și bugetele

Întotdeauna, achizițiile de imobile făcute în stadiu de proiectare au avut o serie de avantaje reale: posibilitatea de a alege dintr-o varietate de tipuri de apartamente, prețuri mai mici, specifice stadiului de dezvoltare, personalizarea finisajelor și suficient timp la dispoziție pentru a vă organiza, până vă veți muta.

Astfel, echipa de consilieri vă ajută să alegeți dimensiunea optimă, etajul potrivit, orientarea perfectă și panorama preferată. Pot fi alese și finisajele, pentru ca, la final, apartamentul să vă poarte amprenta personală. O abordare practică este vizionarea, în detaliu, a machetei cu acest complex. Aceasta este expusă în birourile de vânzări.

Vizionați și online, la avanera.ro, impresionantul complex rezidențial. Aveți la îndemână formularul de contact pentru a înainta întrebările și curiozitățile pe care le aveți. Sau puteți vizita personal biroul Avanera.

Detalii aici:

0756 035 064

[email protected]

Program: 8.00-16.00, de luni până vineri

Strada Universității, număr 9

 

Adauga un comentariu