Magazin

5 Motive pentru care șemineele electrice sunt o investiție excelentă pentru casa ta

Publicat: 18 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
5 Motive pentru care șemineele electrice sunt o investiție excelentă pentru casa ta

În trecut, pentru mulți proprietari de locuințe nu era practic să dețină un șemineu deoarece șemineele pe gaz natural și șemineele tradiționale pe lemne prezintă provocări, cum ar fi costul, logistica complicată a instalării acestora, precum și întreținerea perpetuă necesară (în special pentru cele pe lemne).

De aceea, șemineele electrice sunt o alternativă atractivă la care apelează tot mai multe persoane. Tehnologia modernă a făcut ca șemineele electrice să fie o modalitate convenabilă și accesibilă de a vă înfrumuseța casa sau apartamentul, de a crește nivelul de confort al familiei și de a adăuga încălzire suplimentară în locuința dvs.

Iată câteva motive pentru care merită să luați în considerare integrarea unui semineu electric în locuința dvs.

Șemineele electrice sunt mai accesibile și mai puțin costisitoare

Un șemineu electric este de departe cea mai accesibilă alegere pentru a vă bucura de confortul unui șemineu în locuința dumneavoastră. Sunt mult mai ieftine de instalat și de operat decât șemineele pe lemne și cele pe gaz natural. Modelele actuale au funcții care evită risipa de energie.

Sunt mult mai ușor de instalat decât șemineele tradiționale

Un șemineu electric liniar de perete este ușor de instalat cu cablare directă. Șemineele electrice sunt disponibile în configurații cu cablare directă și în configurații convenabile cu priză electrică de tip plug-in. Nu necesită lucrări costisitoare de zidărie și de renovare, ventilație sau conectarea unei conducte de gaz natural, precum cele pe lemne sau gaz.

Casa ta este mult mai sigură cu un șemineu electric

Pentru că nu există o flacără reală, un șemineu electric nu prezintă nicio oportunitate pentru pericole precum fumul, vaporii toxici, incendii de la cărbuni rătăciți sau explozii de la scurgeri de gaz. De asemenea, sticla de pe partea din față a unui șemineu electric nu se va încălzi și este destul de sigură la atingere.

Opțiuni de design multiple

Un șemineu electric va funcționa aproape oriunde. Un șemineu liniar montat pe perete, după cum sugerează și numele, poate fi integrat pe orice perete. De asemenea, șemineul poate fi încorporat într-un cadru superb, construit la comandă, conform cerințelor dvs. exacte. Toate acestea vin cu o mare varietate de culori și stiluri din care puteți alege.

Adăugați un șemineu în orice cameră doriți

În cazul șemineelor pe gaz natural și a celor pe lemne, există limitări severe în ceea ce privește locul în care pot fi instalate. Șemineele electrice nu ridică astfel de probleme. Cu acest tip de flexibilitate, putem instala un șemineu electric aproape oriunde în casa dvs.(living, dormitor, hol, camera de oaspeți).

Recomandări

Pe ogorul.ro ai la dispoziție modele variate de șeminee electrice, potrivite pentru orice stil de design interior.

De exemplu, șemineul decorativ electric Larsen Premium Walnut are un design elegant, este ușor de montat și se poate amplasa în orice încăpere, oferind un aspect special întregii locuințe. Acesta este compus dintr-o ramă de culoarea nucului din MDF furniruit, ornamente din lemn masiv, un ecran electric cu tehnologie LED cu flacără decorativă și bușteni iluminați. Are un consum de energie foarte redus (mai mic decât al unui bec obișnuit), atunci cand este folosit fără funcția de încălzire. Șemineul are în dotare și o aerotermă care poate încălzi încăperi cu o suprafață de până la 37 mp. Datorită termostatului inteligent și a temporizatorului integrat, menține confortul termic și evită risipa de energie.

Un alt exemplu este șemineul electric Mars XL – un șemineu de dimensiuni mari, modern și elegant, ce se potrivește perfect în spații voluminoase sau de tip open-space, oferind un design special întregii locuințe. Efectul de flacără este redat cu ajutorul tehnologiei LED iar funcția Timer împiedică risipă de energie. Treptele de luminozitate se pot schimba ușor și confortabil cu ajutorul telecomenzii din dotare. Funcția de încălzire integrată completează perfect experiența de șemineu, pentru un ambient călduros și plăcut.

Acum că știi care sunt beneficiile unui șemineu electric și care este magazinul online de unde poți achiziționa modele moderne și deosebite, poți începe crearea planului de integrare a acestuia în locuința ta.

sursa foto: www.ogorul.ro

Adauga un comentariu