Magazin

5 Produse cosmetice pe care trebuie să le ai pentru a obține sprâncene perfecte

Publicat: 08 sept. 2021

Stiliștii de machiaj din întreaga lume acordă astăzi o atenție deosebită sprâncenelor. Această tendință, desigur, s-a reflectat imediat pe piața produselor cosmetice – în ultimii ani au apărut o mulțime de mijloace cosmetice specializate pentru sprâncene. Prin urmare, am decis să vă ajutăm să înțelegeți principalele produse decorative concepute pentru a crea forma și culoarea acestora.

Penseta. Penseta nu poate fi numită produs cosmetic, dar este foarte importantă în îngrijirea sprâncenelor.
Există mai multe tipuri:
– pensete cu margini de lucru drepte,
– cu margini de lucru teșite,
– cu margini de lucru ascuțite,
– curbate cu margini de lucru drepte. Accesoriul trebuie ales în funcție de structura părului sprâncenelor. De exemplu, dacă acestea sunt groase și dense, pensetele cu margini de lucru ascuțite vor funcționa cel mai bine, deoarece sunt cele mai bune pentru prinderea firelor de păr mici. Dacă sprâncenele tale au părul grosier, atunci ar trebui să alegi o pensetă pentru sprâncene cu margini de lucru teșite sau drepte.

Gel de fixare. Gelurile sunt prezentate în pachete de diferite dimensiuni – în dimensiuni complete și formate de călătorie; cu diferite perii – mari și mai mici, drepte, conice, curbate. Alegerea formei depinde de preferințele individuale https://makeup.ro/categorys/198033/. Dacă firele sunt subțiri și drepte, ascultătoare și scurte, orice gel transparent cu puțină fixare este potrivit pentru ele. Părul după el devine uniform, clar și strălucitor. Dacă firele sunt indisciplinate, cresc în direcții diferite, înfășurate sau ondulate, gelurile cu o forță puternică sunt mai potrivite. Dacă există o sarcină de a face vizual sprâncenele mai groase și mai voluminoase, puteți folosi un gel de culoare – nuanța ar trebui să se potrivească cu nuanța părului de pe cap. Există produse pentru blonde, femei cu păr brun, roșcate și brunete.

Creion pentru sprâncene. Creionul este cel mai comun mod de a vă nuanța sprâncenele. Fiecare marcă cosmetică are în sortimentul său un creion pentru sprâncene în mai multe nuanțe. Această opțiune familiară și practică are mai multe caracteristici. De ce creion aveți nevoie depinde de caracteristicile creșterii sprâncenelor și de rezultatul pe care doriți să îl obțineți. Creionul are o abilitate care îi lipsește altor produse – pot desena mici lovituri care să imite firele de sprâncene. În această tehnică, puteți completa golurile sprâncenei, precum și să-i dați mai multă densitate, să extindeți ușor sprânceana scurtă etc.

Fard de sprâncene. Umbrele pentru sprâncene sunt cele mai utilizate de cei cu pielea grasă, deoarece textura lor pudră absoarbe uleiul și pigmentul nu va curge, așa cum se poate întâmpla cu un creion pentru sprâncene.

Șabloane. Pentru cei cărora le este frică să greșească cu forma sprâncenelor, companiile de cosmetice oferă șabloane speciale.

Cum să vă aranjați sprâncenele corect:
1.  Aplicați un ulei de îngrijire a sprâncenelor cu vârfurile degetelor, nu cu o perie.
2. Fixează forma firelor de păr cu un gel special pentru sprâncene. După ce ați aplicat gelul, pieptănați firele cu o perie curată.
3. Pentru un efect natural, desenați firele de păr lipsă cu un creion după gelul de fixare.
4. Periați întotdeauna sprâncenele ușor pentru a nu răni pielea sensibilă. Pentru cele mai obraznice sprâncene, puteți face o procedură de laminare sau coafare cu săpun.

Iată produsele de bază pentru sprâncene pe care le puteți utiliza pentru a crea sprâncene frumoase. Alege ceea ce este potrivit pentru tine!

Sursă foto: Pinterest

Adauga un comentariu