Magazin

5 sfaturi și trucuri pentru curățarea adidașilor copiilor

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
5 sfaturi și trucuri pentru curățarea adidașilor copiilor

Pantofii copiilor nu miros niciodată la fel de urât ca vara. Este partea negativă a faptului că le spunem să iasă afară și să fie activi în fiecare zi. Pantofii plini de noroi, transpirați și pătați de iarbă nu sunt ușor de curățat, dar preferăm asta decât să se plictisească și să stea înăuntru toată ziua.

Între timp, iată câteva sfaturi inteligente pentru a păstra acea pereche de adidași Nike proaspeți și curați vara și pe tot parcursul anului.

Soluții DIY pentru tălpile urât mirositoare

Desigur, puteți pulveriza tălpile acelei perechi de adidași Nike cu un deodorant destinat doar pentru încălțăminte. Dar există, de asemenea, câteva trucuri inteligente pe care le puteți face acasă.

-Înfigeți pungi de ceai în interiorul pantofilor, iar ceaiul va absorbi mirosul.

-Rupeți o foaie de uscător parfumată în două și tapetați interiorul pantofului cu ele peste noapte.

-Pentru un ajutor serios, scoateți tălpile și înmuiați-le în 2 căni de oțet și 8 litri de apă pentru a ucide cu adevărat toate bacteriile urât mirositoare.

Înmuierea petelor de adidași

Să spunem că copilul dvs. vine acasă din tabără cu o pereche de adidași Adidas îngropați în noroi – vor avea nevoie de o bună înmuiere. Umpleți o găleată cu apă, puneți ceva greu în pantofi pentru ca aceștia să rămână scufundați și lăsați-i să se înmoaie până când puteți spăla ușor murdăria cu o perie de curățat.

 

Dacă pantofii sunt acoperiți cu ceva uleios – poate că s-au stropit toată după-amiaza în băltoacele murdare de ploaie de lângă trotuar – puteți folosi un detergent de vase în apă în timp ce se înmoaie. La fel cum acesta taie uleiul de pe vase, vă va ajuta și cu petele uleioase de pe haine și pantofi.

Cum să faceți ca adidașii zgâriați să fie din nou albi

Acele tălpi de cauciuc alb de pe o pereche de adidași Nike se pot zgâria atât de ușor. Sfat: nu atingeți înălbitorul!  Aceasta poate transforma acele tălpi alb-strălucitoare într-o culoare gălbuie care este orice, dar nu este deloc drăguță.

În schimb, scoateți cârpa sau radiera magică (da, chiar este magică.) Dați-le o ștergere rapidă și vor fi din nou ca noi în cel mai scurt timp. Doar fiți conștienți de faptul că are substanțe chimice în ea, așa că nu o dați copilului dumneavoastră mic care adoră să ajute la curățenie.

Dacă nu aveți o cârpă sau radieră magică la îndemână sau preferați să vă faceți singuri, puteți încerca o pastă făcută din 1 lingură de bicarbonat de sodiu, 1/2 linguriță de apă și 1/2 linguriță de peroxid de hidrogen.

Cum să curățați fluidele corporale de pe adidași

Viața cu un copil mic înseamnă că veți avea de-a face cu partea dvs. de nasuri însângerate, genunchi zgâriați și buze sparte. Ca să nu mai vorbim de scutecele explodate și altele asemenea. Dar asta nu ar trebui să le strice ziua copiilor și acea pereche de adidași Nike noi.

Duceți pantoful la chiuveta din bucătărie și folosiți duza de pulverizare pentru a spăla puternic mizeria de pe el cu apă fierbinte. Apoi, aplicați niște detergent de vase, care este formulat pentru a viza proteinele în timp ce curăță.

Puteți arunca adidașii murdari în mașina de spălat?

Puteți spăla toți adidașii din pânză ai copiilor în mașina de spălat cu rezultate bune. Doar puneți adidașii într-o pungă de lenjerie mai întâi și spălați-i pe apă rece, pentru că o sarcină nefericită făcută în apă fierbinte le poate topi tălpile.

Totuși, nu aruncați adidașii în uscător. În schimb, așezați-i deasupra unei guri de aerisire pentru a se usca rapid sau atârnați-i pe o frânghie de rufe afară.

Dacă pantofii copiilor dvs. sunt confecționați în principal din piele sau piele întoarsă, renunțați la mașină și folosiți șervețele pentru copii sau doar o lavetă umedă pentru a-i curăța. De asemenea, puteți folosi o gumă de șters piele întoarsă pentru a curăța pe alocuri pantofii din piele întoarsă sau adidașii cu combinație de întoarsă.

 

Adauga un comentariu