Eveniment-Social

8 martie la Grădiniţa cu program prelungit Numărul 24

Publicat: 08 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
8 martie la Grădiniţa cu program prelungit Numărul 24
8 martie- Grădiniţa cu program prelungit Numărul 24

Grădiniţa cu program prelungit Numărul 24 a înflorit odată cu ziua celor mai importante fiinţe din viaţa noastră, mamele. Preşcolarii de la cele opt grupe, sub îndrumarea cadrelor didactice din unitate, au meşterit inimioare,ofrande ale dragostei pe care le-o poarta mămicilor lor, şi floricele cu mesaje de primăvară care îndeamnă trecătorii să-și îndrepte privirea spre lectură şi să caute „hrană pentru suflet”.

Având în vedere contextul actual, cadrele didactice ajutate de copii au decorat cu aceste inimioare pe gardul grădiniţei pentru a putea fi dăruite mămicilor. La fel am procedat și cu floricelele care vor încânta privirile trecătorilor pe tot parcursul lunii martie. Doamna  director prof. Adelina Ursache a vegheat întreaga activitate, a încurajat creativitatea şi originalitatea fiecărei grupe pentru ca această sărbătoare a primăverii să prindă contur şi culoare, indiferent de asperităţile timpului pe care suntem nevoiți să îl traim.

Impactul a fost unul pe măsura aşteptărilor: fericire, bucurie, lacrimi de emoție, îmbrăţişări calde pe care le transmitem din grădiniță către toți ieșenii care se bucură ca și noi de primăvară.

Adauga un comentariu