Magazin

9 motive simple pentru care ar trebui să vă cumpărați o mașină de spălat vase

Publicat: 10 iun. 2021

Deținerea unei mașini de spălat vase vă poate aduce multe beneficii dvs. și familiei. Fie că sunteți un bucătar pasionat și nu vă place să vă spălați după pregătirea meselor sau aveți nevoie de o mână de ajutor în jurul casei, mașina de spălat vase este soluția perfectă pentru economisirea timpului și banilor.

1. Veți economisi timp

Viața este destul de ocupată și rapidă, fără a petrece timp spălând vase și tigăi. Știați că mai mult de 60 de minute ale fiecărei zile sunt petrecute spălând vase după mese, pe când încărcarea unei mașini de spălat vase durează doar 9 minute? O mașină de spălat vase vă poate ajuta să economisiți 51 de minute din timpul dvs. binemeritat. Unele mașini de spălat vase oferă chiar și o varietate de programe temporizate, de la 30 de minute la 120 de minute, pentru a se potrivi programului dvs. Pur și simplu încărcați mașina de spălat vase în 9 minute și bucurați-vă de timpul liber!

2. Vă va economisi apă și energie

Spălarea manuală ar putea părea că folosește mai puțină apă, dar, potrivit unui studiu recent, utilizarea unei mașini de spălat vase reduce, de fapt, consumul de apă cu 74%.

Și nu se oprește aici. În încercarea de a contribui la reducerea consumului de energie, unele modele de mașini de spălat vase consumă mult mai puțină apă, doar 6 litri per ciclu. Mai mult, unele dintre modelele de mașină de spălat vase au un program pe jumătate, reducând consumul de energie și apă cu 10-25%. Deci nu economisiți doar timp, ci economisiți și energie.

3. Este o bună utilizare a spațiului limitat

Aveți probleme cu găsirea spațiului pentru o mașină de spălat vase? O mașină de spălat vase slim este o soluție excelentă pentru a maximiza designul bucătăriei de vis și pentru a nu vă face griji cu privire la vasele care se murdăresc după ce gătiți masa de prânz.

4. Veselă mai curată

Nu numai că spălatul vaselor de mână necesită mai mult timp și energie decât utilizarea unei mașini de spălat vase, rezultatele nu sunt adesea la fel de bune. Cu o tehnologie specială, vesela va părea mai curată și mai strălucitoare după ce o scoateți din mașina de spălat vase.

5. Vă scapă de germeni

Știați că, pentru a curăța corect vasele, apa trebuie să aibă peste 60 °C? La spălarea manuală, apa atinge de obicei doar 27,5 °C, o temperatura care nu este suficient de fierbinte. Apa din mașina de spălat vase este încălzită până la 75 °C, așa că vasele dvs. nu numai că vor fi impecabil de curate, ci vor fi și igienizate.

6. O viață mai simplă

O mașină de spălat vase este tipul de aparat care, odată cumpărat, nu vă puteți imagina să trăiți fără el. Nu numai că este nevoie de mai puțin timp pentru a spăla o încărcătură completă de veselă, ci este mult mai ușor de încărcat și golit decât să stați deasupra chiuvetei ore întregi pe săptămână.

7. Este mai delicată cu pielea

Dacă economisirea energiei, a apei și o veselă mai curată nu sunt suficiente motive pentru a folosi o mașină de spălat vase, să nu aveți de-a face cu substanțe chimice dure este mult mai benefic pentru mâinile dvs.

8. Există o gamă vastă din care puteți alege

Au trecut vremurile în care mașinile de spălat vase aveau toate același design. Deoarece bucătăriile sunt proiectate și decorate diferit, și mașinile de spălat vase sunt pe toate gusturile.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat vase independente sau încorporate pentru a se potrivi cu decorul bucătăriei dvs. sau a unui model de dimensiuni complete pentru a spăla mai multe, există o mașină de spălat vase care să se potrivească bucătăriei dvs.

9. Este mai sigură

O mașină de spălat vase face mai sigură spălarea veselei fragile, cum ar fi farfuriile și paharele, care ar putea fi adesea scăpate și sparte atunci când sunt manipulate cu mâinile alunecoase cu detergent. Acest lucru înseamnă că există mai puține cioburi și este mult mai sigur decât a face față cuțitelor ascunse rămase în chiuvetă.

Adauga un comentariu