Actualitate

Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali! Impresara s-a împăcat cu latifundiarul din Pipera

Publicat: 08 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali Impresara s-a împăcat cu latifundiarul din Pipera
Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali, după ce agentul FIFA s-a împăcat cu latifundiarul din Pipera

Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali, după ce agentul FIFA s-a împăcat cu latifundiarul din Pipera. Impresara urmează să se căsătorească, în Statele Unite, cu boxeurul Ronald Gavril. Alături de sportiv aceasta a înființat o firmă ce va organiza gale de box.

Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali!

Agentul FIFA Anamaria Prodan a mărturisit că s-a împăcat cu Gigi Becali, însă reclădirea relației dintre cei doi nu are legătură cu fotbalul. Anamaria Prodan nu mai are conflicte cu nicio persoană. Mai mult, susține că s-a reconectat cu spiritualitatea și i-a propus latifundiarului din Pipera să îi fie naș la cununia religioasă.

„M-am împăcat cu Gigi Becali. Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje. Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple! Sunt liniștită ca nu mai există dușman în viața mea. Lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor. Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg. Sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc“, a spus Anamaria Prodan.

Impresara a precizat că avea multe certuri și scandaluri și de aceea a decis să se împace cu toată lumea.

„Este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun. Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu că Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră. Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc”, a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, cerută în căsătorie la Las Vegas

Impresarul sportiv trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril. Cei doi se pregătesc să își oficializeze relația.

Boxeurul a cerut-o în căsătorie pe Anamaria Prodan în hotelul Wynn Las Vegas, din orașul american unde cei doi locuiesc.

Cea din urmă a fost surprinsă de propunerea lui Ronald Gavril, dar nu a stat pe gânduri și a zis „Da!”. Momentul romantic a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, iar pe fundalul sonor al înregistrării a fost pusă melodia „I love you”, interpretată de Celine Dion.

Ronald Gavril poate lupta în primăvara acestui an și la București. Boxerul are șanse să se bată în capitala României într-un meci eliminatoriu, care va decide challanger-ul pentru centura mondială.

Gavril nu vrea să vină de unul singur la București, ci alături de managerul său Floyd Mayweather.

„Abia aștept gala din România. Cred că românii trebuie să-și aducă acasă campionii”, a mai spus Anamaria Prodan.

Comentarii
Adauga un comentariu