Local

A ajuns iadul pe pământ! Un bătrân din Iași a fost sechestrat și bătut de fiul său după ce a fugit de acasă. S-a refugiat la un vecin să-și trăiască liniștit bătrânețea

Publicat: 14 aug. 2020
Fiul bătrânului și un prieten de-al său au fost arestați preventiv
Un bătrân din Iași a fost bătut și sechestrat după ce a plecat din casa în care locuia cu fiul său

Scene incredibile la Iași după ce un bătrân a fost sechestrat și bătut chiar de propriul fiu. Bătrânul a plecat din casa în care locuia, sătul de scandaluri, și s-a refugiat la un vecin. Fiul său a rămas fără pensia pe care bătrânul o încasa, iar asta l-a scos din minți. Polițiștii au intrat pe fir, iar fiul bărbatului și un prieten de-al acestuia au ajuns în arest

Iadul a ajuns pe pământ. Un bătrân de 85 de ani a fost bătut și sechestrat chiar de fiul său. Povestea începe în urmă cu câteva zile în comuna ieșeană Ungheni. Sătul de scandal și de fiul său violent, bătrânul a plecat de acasă și s-a rugat de un vecin să-l primească la el pentru restul vieții. Zis și făcut. Și-a strâns câteva lucruri și a plecat de acasă. O perioadă lucrurile s-au desfășurat normal, iar bătrânul avea parte de liniștea pe care și-o dorea. La un moment dat însă, fiul său a realizat că odată cu plecarea tatălui rămâne fară bani, adică fără pensie. Imediat s-a gândit la o soluție, însă a găsit o „rezolvare” a situației cum nu se poate mai proastă.

A plecat din casa în care locuia cu fiul său ca să scape de calvarul în care trăia

Cristinel Boz a cerut ajutorul unui prieten, iar împreună cu acesta a plecat să-l ia pe bătrân acasă. Nu a mers cu vorba bună și nu i-a cerut iertare tatălui, ci a mers pus pe scandal. Cristinel Boz a intrat în curtea vecinului la care tatăl său se refugiase împreună cu Cristian Pintea. Boz l-a luat la bătaie pe tatăl său, iar Pintea l-a ajutat pe acesta să-l „târâie” până acasă. Bătrânului nu i s-a mai permis să plece, însă a fost salvat de polițiști. Vecinul la care acesta locuia a sunat la poliție și a povestit ce s-a întâmplat. Polițiștii ieșeni au plecat imediat în căutarea bătrânului și l-au găsit închis în casă. Oamenii legii i-au ridicat pe cei doi și i-au audiat.

După ce au fost audiați, cei doi tineri riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

După audieri, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

„Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de lipsire de libertate, violare de domiciliu și violență în familie. Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost arestați preventiv. Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, violare de domiciliu și violență în familie. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 6 spre 7 august a.c., un bărbat de 44 de ani, împreună cu un tânăr de 22 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea și locuința unui alt bărbat din comuna Ungheni. Ulterior, cei doi l-ar fi lovit pe tatăl bărbatului de 44 de ani, iar prin constrângere fizică, l-ar fi condus și ținut, contrar voinței sale, la locuința fiului său”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Riscă să stea ani grei în spatele gratiilor

Ulterior, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 august, bărbatul și tânărul bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. La data de 12 august, aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi bărbați vor sta ani grei în spatele gratiilor. Bătrânul din Iași s-a întors la vecin și este acum în afara oricărui pericol.

Adauga un comentariu