Bursa Barfelor

A băgat dosarele la sertar și a uitat de ele! Cică treaba pute de la o poștă

Publicat: 30 iul. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un nene gabor de pe la Țibanea, pre numele său Bazil Cojocelu. Gurile rele spun că nenea gaboru’ are un nărav tare ciudat, de a ține dosărele la sertar vreme îndelungată. Dar nu oricare dosărele! Nu! Cică doar unele, ale unor anumite personagii. Oamenii răi spun că Bazil a umplut de praf nește plângeri formulate pe numele unei tănțici, pre numele ei Andreiuța Marinuța.

Cică tanti aiasta ar fi făcut nește belele, iar păgubiții s-au plâns la puliție. Și cetățenii au așteptat, și-au așteptat, și iar au așteptat, dar au constatat că nimeni nu a făcut nimica în tătă afacerea aiasta. Acu’, babetele cele hâtre nu știu dacă nea’ Bazil are vreun enteres la donșoara sau dacă se cunosc în vreun fel, dar, oricum, cică situația e oablă. Din câte se pare, Bazil nu va mai putea ține multă vreme dosărelele la sertăraș, pentru că s-au cam sesizat nește băeți și s-ar putea să îi facă în curând o surpriză!

 

 

Comentarii
  • Nenea sigur are diploma de leceu, sau tot doar țidula în original, dar la școală niciodată?! Că mai este un bolovan care hare hașa.

  • De unde s-o gaseasca Cojocaru pe haimana ca e pe la unu pe la Pancesti-Vaslui. Habar n-are Vacaru pe cine a bagat in casa. Cred ca nici nu i-a spus numele real.Pe Facebook e Daria Rebeca Preda :)))))))))
    Daca are si ala frati sa aiba grija ca ii ia la rand ca asa e invatata. Ca la Rasboieni.In familie.

Adauga un comentariu