Local

A bătut-o pe fosta iubită, pentru că nu voia să facă dragoste cu el! Individul a batjocorit-o și a amenințat-o cu moartea! A venit să-și vadă copilul, după care a violat-o pe ieșeancă!

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A bătut-o pe fosta iubită pentru că nu voia să facă dragoste cu el Individul a batjocorit-o și a amenințat-o cu moartea A venit să-și vadă copilul după care a violat-o pe ieșeancă
Un ieșean va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat că și-a bătut și violat fosta iubită

Un individ acuzat de comiterea unor fapte reprobabile va fi obligat să dea explicații în instanță. Procurorii au decis trimiterea în judecată a lui Andrei Mihai Bădici, după ce acesta și-ar fi agresat și violat fosta iubită. Cei doi au împreună un copil în vârstă de aproape 4 ani. Individul este acuzat de anchetatori că și-a lovit, amenințat și batjocorit fosta concubină

O femeie din satul Șipote, județul Iași, a trecut prin clipe de groază, fiind abuzată de fostul iubit. În urma incidentelor, oamenii legii au emis un ordin de protecție pe numele individului, dar nici acest lucru nu a contat. Acum, bărbatul este acuzat că a bătut-o pe fosta iubită, pentru că nu voia să facă dragoste cu el! Individul ar fi batjocorit-o și a amenințat-o cu moartea!
Astfel, procurorii au dispus recent trimiterea în judecată a lui Andrei Mihai Bădici, sub acuzațiile de lovire sau alte violențe, viol și alte infracțiuni. Urmează ca Judecătoria Hârlău să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Andrei Mihai Bădici, arestat după ce a abuzat o femeie din județul Iași

În urmă cu câteva săptămâni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au cerut arestarea preventivă a lui Andrei Mihai Bădici, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lovire sau alte violențe, amenințare, încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție. Instanța a admis atunci propunerea și a dispus arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. Andrei Mihai Bădici a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva luni.

„În perioada 22 decembrie 2020 – 2/3 ianuarie 2021, inculpatul A.M.B. a întreținut raporturi sexuale normale și anale cu persoana vătămată Simona C., împotriva voinței acesteia, folosind forța și prin amenințări”, a precizat procurorul Teona Alexandra Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Potrivit anchetatorilor, individul a mai comis o agresiune chiar la începutul acestui an.

„În noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2021, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată Simona C. cu pumnii și picioarele, provocându-i multiple leziuni. Începând cu 9 martie 2021, după emiterea unui ordin de protecție, inculpatul A.M.B. a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență zilnic pe Simona C., telefonic și prin intermediul rețelelor de socializare, încălcând astfel măsurile impuse prin respectivul ordin”, a adăugat Teona Alexandra Sava.

Victima a făcut avort după agresiunea sexuală: „Mi-a pus cuțitul la gât”

Pe 9 martie 2021, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis cererea formulată de Simona C. și au emis un ordin de protecție pe numele lui Andrei Mihai Bădici. Ieșeanca li s-a plâns magistraților că individul o amenința aproape zilnic cu bătaia, iar, în ianuarie 2021, a fost bătută și violată de către acesta, rămânând și însărcinată, dar a făcut avort.

„M-a amenințat inclusiv cu cuțitul la gât. Acesta este violent și cu copilul nostru (pârâtul este tatăl copilului meu)”, a povestit femeia în fața judecătorilor.

Ea a depus la instanță un stick USB conținând print-screen-uri de pe conversațiile prin mesagerie dintre ei doi, dar și fișiere audio cu convorbirile purtate de ei, acestea (atât mesajele scrise, cât și discuțiile telefonice) conținând amenințări cu moartea și cu acte de agresiune extremă. La rândul lui, individul nu a depus întâmpinare și nu s-a prezentat în fața instanței. Magistrații au constatat că ieșeanca și agresorul au avut o relație, din care a rezultat un copil, care, acum, are 3 ani și 8 luni. Cei doi sunt despărțiți, individul locuind în municipiul București. Scandalurile ar fi izbucnit deoarece individul este nemulțumit de modalitatea și frecvența contactării minorului (din cauza nepermisiunii acestui fapt de către femeie).

„În preajma Sărbătorilor de iarnă 2020-2021, pârâtul a venit să-și viziteze copilul, locuind la imobilul reclamantei, fără acordul expres al acesteia, unde părțile au întreținut relații sexuale, contrar voinței reclamantei (potrivit propriilor susțineri), care a rămas însărcinată și a făcut întrerupere de sarcină. Tot în acea perioadă, pârâtul a lovit-o pe reclamantă peste față și corp, provocându-i leziuni vizibile. Mai apoi, pârâtul i-a trimis reclamantei mesaje și a sunat-o la telefon, amenințând-o că va reveni la locuința acesteia, unde o va lovi sau o va omorî”, au constatat magistrații.

Adauga un comentariu