Bursa Barfelor

A caftit un minor orfan, dar șăfii se tot screm să mușamalizeze tătă trebșoara!

Publicat: 01 apr. 2021

Babetele bârfitoare încep ediția de astăzi în forță, cu una nouă despre același Petrică Niciolau, nenea ăla de la paza bostănăriei giudețului. Gurile rele spun că, recent, nenea aista ar fi caftit un minor de pe la o casă de copchii din zona Buciume. Mai mult, cică, în urma incidentului, în loc ca nenea Niciolau să fie tras de urechi și, eventual, pe linie moartă, dereftorul enstetuției, pre numele său Bănuț Propodea, se tot screme să mușamalizeze tătă trebșoara! Halal pază și protecție, dacă șăfii și șăfuții de acolo, puși pe ochi frumoși, se apucă de bătut copchii pren târg și, după aia, nu știu cum să bage sub preș tătă treaba, ca să nu se împută! De altfel, babetele bârfitoare au mai amintit în trecut despre cetățenii ăștia, pe care i-a cam durut la trontinetă de paza giudețului, fiind preocupați mai degrabă de chermeze și de bătăi…

 

 

Comentarii
 • Lăsați voi si cu jegurile alea care sunt întreținute pe bani grei, numai drepturi și libertăți au, numai fonfoane, dar în schimb fac numai prostii și tâmpenii, nu ascultă chiar deloc si nu poți sa le spui nimic că imediat ,, ce drepturi au ei!,, Puneți-vă întrebarea in primul rand ce a putut să facă de l a scos pe ăsta din minți atât de provocator. Nu mai țineți partea la toți derbedeii! Realitatea este cu totul și cu totul alta!

 • Scrieți despre Marius ivanov,idiotul de la #the trumpetz,idiotul iasului ,,nu mi ai dat tu,mie de mâncare,,așa își rasplateste clienții,sa Rada lumea de oamenii așa ca el.

 • Idiotule, bate-ti copii tai de acasa.Asa cum stii ca te batea taica-tu pe tine.Numai in cap.Nu te plateste nimeni sa bati copii.Mars la munca

 • Se vede treaba ca in comentariu tii partea individului si ca lucrezi in sistem. Cum bai desteptule l-a scos din sarite? Normal ca au drepturi,coada de lopata ce esti . Esti adeptul violentei ? Nu este suficient ca este orfan? In primul rand de pe urma copiilor astia iti iei salariul.

 • Anonim, în primul rand se vede ca ești aceeași persoana ridicol de incapacitata mintal.
  Supraveghetorul s-a referit la simplul fapt ca acești tineri, din pacate, au un caracter, comportament și chiar mentalitate care tinde spre huliganism, vandalism, violenta verbala etc. Este evident ca aici este vorba de ceva personal cu persoana în cauza dar hai sa nu facem victime din toți „derbedeii”.
  AUR este mândru sa te aibe în echipa lor!!

 • Maria ioana,aici este un comportament normal? Cu ce drept bati un copil?
  Oare ce intelege pe viitor acel minor ca bataia este rupta din rai? Ar trebui tu sa te duci la un psiholog si sa-i povestesti despre sechelele pe care le-ai avut in copilarie. Sau ma gandesc sa te faci emo.

Adauga un comentariu