Local

A căzut de pe casă și a ajuns la spital. Ce spun medicii despre starea bărbatului

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A căzut de pe casă și a ajuns la spital. Ce spun medicii despre starea bărbatului

Un bărbat din Iași a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut de pe casă, în timp ce efectua lucrări de reparație la acoperiș. Acesta a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat de urgență la spital.

„În cursul zilei de marți, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, prin cădere de la înălțime”, precizează medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

În momentul în care bărbatul a ajuns la spital, cadrele medicale l-au diagnosticat cu mai multe contuzii și traumatisme importante. Astfel, acesta are nevoie de internare, pentru a primi tratament de specialitate.

„Bărbatul a fost adus la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism la nivelul coloanei cervicale și mai multe contuzii. Acesta a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate și pentru a fi ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă medicii ieșeni.

Adauga un comentariu