Local

A căzut de pe casă și s-a trezit pe patul de spital

Publicat: 09 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A căzut de pe casă și s-a trezit pe patul de spital

Un bărbat din Iași a ajuns de urgență la spital după ce a căzut de pe acoperișul unei case. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind mai multe contuzii și traumatisme.

„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un pacient în vârstă de 52 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacientul era policontuzionat, prin cădere de la înălțime”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Pacientul care a ajuns la spital a căzut de la aproximativ doi metri înălțime, de pe acoperișul unei case. Acesta a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme și contuzii și a fost internat.

„Pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal și traumatism la nivelul coloanei cervicale. Acesta a primit îngrijiri și a fost internată pentru a beneficia de tratament de specialitate”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu