Cancan ultimă oră

A decis să bea 4 litri de apă în fiecare zi, timp de o lună. Rezultatele sunt uluitoare

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A decis să bea 4 litri de apă în fiecare zi timp de o lună. Rezultatele sunt uluitoare

Acest băiat a decis să facă un experiment mai puţin obişnuit, iar rezultatele l-au lăsat cu gura căscată; nu se aştepta la aşa ceva!

Deoarece nu reuşea să se hidrateze suficient de bine aproape niciodată, el a hotărât să bea 4 litri de apă în fiecare zi, timp de o lună. Schimbările s-au produs treptat.

În prima săptămână a observat că, din cauză că avea stomacul plin mai mereu, pofta de mâncare i s-a redus considerabil; a ajuns astfel să mănânce mai puţin.

După 10 zile şi-a dat seama că, atunci când se trezeşte dimineaţa, se simte mult mai odihnit şi mai energic. În plus, a realizat şi că nu mai avea nevoie de cafea, deşi în mod normal consuma în jur de 3 ceşti zilnic.

La finalul zilei nu mai era extenuat şi încă avea energie, deşi stilul de viaţă era acelaşi. Pe măsură ce experimentul continuă a mai observat că organismul lui s-a adaptat şi acum chiar îi era sete.

Nu mai consuma apa forţat, ci simţea nevoia să bea foarte multe lichide. O altă schimbare notabilă pe care a observat-o a fost la nivelul părului şi al pielii, care au devenit mult mai mătăsoase şi luminoase.

La finalul experimentului tânărul a fost atât de mulţumit de rezultate încât şi-a propus să consume în continuare aceeaşi cantitate de lichid.

Adauga un comentariu