Local

A doua etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi – UPDATE

Publicat: 28 iul. 2020
A doua etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi
A doua etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi

Consiliul de Administraţie al Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi organizează a doua etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager, la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

UPDATE: S-a terminat concursul pentru ocuparea postului de manager de la Institutul de Psihiatrie „Socola din Iaşi”. Cei doi candidaţi vor afla rezultatele mâine, de la ora 10.00.

Știre inițială

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi, se va desfăşura în Municipiul Iaşi, şoseaua Bucium nr.36, în perioada 18.06.2020 – 31.07.2020, în două etape:

Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, care va avea loc în data de 20.07.2020 ora 12,00 – etapă eliminatorie;

Etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care se va desfăşura în Biblioteca Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi, din Municipiul Iaşi, soșeaua Bucium nr.36, în data de 28.07.2020 ora 10,00.

Postul de manager al Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi

Postul de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola“ a fost scos la concurs de Consiliul de Administraţie al unităţii spitaliceşti. Astăzi are loc cea de-a doua etapă de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care este programată de la ora 10, în Biblioteca spitalului.

Astfel, perioada de înscriere a candidaţilor a fost deschisă de pe data de 18 iunie, şi s-a desfăşurat până pe 20 iulie, zi în care s-au verificat dosarele candidaţilor şi au fost afişate rezultatele.

Pe data de 22 iulie s-a afişat pe site-ul institutului proiectele de management ale candidaţilor declaraţi admişi, iar pe 28 iulie se va susţine public. Rezultatele finale vor fi afişate pe 31 iulie.

În acest moment, postul este ocupat interimar de Bogdan Şaramet, acesta fiind numit la conducerea spitalului în luna februarie a acestui an, după ce fostul manager, Gabriel Oprişanu, a fost demis.

Mesajul fostului manager al Institutului de Psihiatrie Socola, Gabriel Oprișanu, după schimbarea din funcție

Gabriel Oprișanu a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin care le mulţumeşte tuturor celor care au fost alături de el în perioada în care a ocupat funcţia de manager al Institutului de Psihiatrie Iaşi.

”Sigur, exista în viaţa momente, clipe magnifice…există șanse pe care nu sperai să le ai vreodată… Această șansă pentru mine s-a numit Institutul de Psihiatrie Socola… și vreau să mulțumesc vieții că mi – a oferit această șansă. Vreau să mulțumesc colaboratorilor apropiați pentru cei aproape 5 ani cât am condus acesta mare unitate sanitară din România. Sigur mulți vor fi triști, unii se vor bucura alții vor fi indiferenți dar aş vrea ca toți să știe că în toți acești ani şi eu m-am bucurat sau am fost trist, dar niciodată nu mi-a fost INDIFERENT. Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare și pentru înțelegere dar mai ales pentru că m-ați suportat. Celor puţini care se vor bucura le transmit un clasic şi scurt mesaj „I”ll be back! ”

Vă îmbrățișez cu drag
Dr. Gabriel Oprișanu
Sunt momente în viaţă când sănătatea este mai importantă ca orice… Dar și luptă!”, se arăta în mesajul publicat de Gabriel Oprișanu pe Facebook.

Adauga un comentariu