Cancan ultimă oră

A făcut Andra Gogan primul milion de euro? Ce spune artista despre încasările pe care le are

Publicat: 26 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A făcut Andra Gogan primul milion de euro Ce spune artista despre încasările pe care le are
Andra Gogan este una dintre cele mai urmărite persoane din spațiul online autohton

Andra Gogan, idolul a milioane de copii, a spus adevărul! Nu este totul la fel cum pare pe internet, chiar dacă mulți ar fi crezut despre ea că este, poate, cea mai veselă apariție din online. Iată că lucrurile nu stau chiar așa. Andra Gogan „distruge mitul”!

Și Andra Gogan plânge câteodată, dacă ar fi să adaptăm versurile băieților de la Holograf la sentimentele care o încearcă, uneori, pe cea care a atins succesul în mediul online.

Pornind pe drumul vlogging-ului încă de la o vârstă fragedă, Andra Gogan a reușit să strângă, în doar câțiva ani, milioane de urmăritori.

Deși este o prezență apreciată de internauți, iată că totuși îi lipsește ceva.

„Sunt destul de mulți oameni care mă dezamăgesc în viața mea”

O fire pozitivă, așa cum se autodescrie, Andra Gogan preferă să spună lucrurilor pe nume atunci când cineva sau ceva încearcă să îi strice dispoziția.

Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, așa că tânăra „minune a internetului” a recunoscut că, de-a lungul timpului, din partea persoanelor pe care le considera apropiate, a primit, uneori, dezamăgire.

„Chiar azi dimineață am fost supărată… și ieri am fost supărată.

Sunt destul de happy și sunt înconjurată de oameni care mă iubesc, dar câteodată simt că aș vrea mai mulți oameni alături de mine care să nu mă dezamăgească… și sunt destul de mulți oameni care mă dezamăgesc în viața mea!”, a continuat Andra Gogan.

Cum ar trebui să fie iubitul Andrei Gogan

Băieți, maaare atenție! Printre altele, Andra Gogan a dat din casă și a vorbit despre câteva calități cu care dorește să fie înzestrat băiatului care are de gând să îi pună inima pe „jar”!

Ochii mari, luați-vă un carnețel și notați, nu va mai repeta!

„Ar trebui să fie carismatic, să zâmbească mult și să îi placă ceea ce face… și să fim alături unul de altul mereu!”, a dezvăluit Andra Gogan.

A făcut Andra Gogan milionul de euro?

Ce ar face Andra Gogan dacă „mor” rețelele de socializare? Ne-am întrebat și noi același lucru, iar după spusele ei, treaba e simplă! După atâția ani de „influencereală” s-a ales cu ceva… mai mult!

„Probabil aș preda în continuare dans, sau aș călători. Cu banii din dansuri și din serialele pe care le produc cu fratele meu.

Milionul de euro… mai avem un pic. Eu nu știu, sincer, să știi că nu știu despre banii din casa mea, pentru că îi produc alături de toată familia!”, a încheiat Andra Gogan.

Adauga un comentariu