Local

A fost activat planul roşu de intervenţie, la Miroslava. Un autocar în care se aflau 47 de copii a intrat în coliziune cu un autoturism – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 apr. 2023
_____ Vizualizări 8 Comentarii
A fost activat planul roşu de intervenţie la Miroslava. Un autocar în care se aflau 47 de copii a intrat în coliziune cu un autoturism - FOTO VIDEO
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii se pare că la Miroslava un autoturism şi un autocar au intrat în coliziune.

„Accident rutier produs pe DN28, între un autoturism și un microbuz (cu 47 copii și 4 adulți, fără victime). La locul evenimentului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de intervenție.

La locul evenimentului rutier activitatea este coordonată de către inspectorul șef, colonel Grădinaru Ionuț. Planul roșu de intervenție este activat cu ora 13.13, iar la ora 13.24 a fost dezactivat. La locul intervenției se deplasează 2 microbuze pentru preluarea pasagerilor și se lucrează pentru repunerea în trafic a microbuzului”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu