Prima pagină » Actualitate » A fost emisă autorizația de construire pentru Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară Iași
A fost emisă autorizația de construire pentru Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară Iași

A fost emisă autorizația de construire pentru Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară Iași

23 sept. 2022, 19:41,
BZI.ro, în Actualitate

Marian Uscatu a transmis că a fost emisă autorizația de construire pentru Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară Iași, iar această investiție va ajuta populația din toată Moldova și chiar și din Republica Moldova.

„Săptămâna aceasta a fost emisă autorizația de construire pentru Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară Iași. Proiect de suflet al prof. Grigore Tinică, „Institutul Inimii” este o investiție extraordinară, care va ajuta populația din toată Moldova și chiar și din Republica Moldova.

Felicitări primarului Dan Niță și echipei de la Primăria Comunei Miroslava pentru extraordinara mobilizare! Echipa care se ocupă de acest proiect (Consiliul Județean Iași, Primăria Comunei Miroslava și Institutul de Boli Cardiovasculare Iași) trebuie să continue diligențele pentru a face rost de finanțarea necesară. În paralel, Consiliul Județean va demara licitația pentru achiziția de servicii de proiectare și execuție lucrări”, a transmis Marian Uscatu.

De asemenea, președintele PMP Iași, Petru Movilă, a fost unul dintre inițiatorii și susținătorii Institutului de Boli Cardiovasculare Iași.

„Prin votul acordat în ședințele Consiliului Județean, am contribuit la urgentarea acestui proiect de importanță majoră. De altfel, modernizarea și dezvoltarea infrastructurii medicale a fost mereu o prioritate pentru partidul nostru, președintele PMP Iași, Petru Movilă, fiind unul dintre inițiatorii și susținătorii Institutului de Boli Cardiovasculare Iași. Vom continua să luptăm pentru îmbunătățirea condițiilor spitalicești și, implicit, pentru sănătatea ieșenilor” a mai transmis Marian Uscatu.

Comments are closed.