Cancan

A fost făcut public filmuleţul în care apare Luiza Melencu în Italia: „Câţi euro ceri (pentru o partidă)?” Răspunsul e uluitor

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost făcut public filmuleţul în care apare Luiza Melencu în Italia Câţi euro ceri pentru o partidă Răspunsul e uluitor

Alexandru Cumpanasu a făcut o dezvăluire şocantă în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, spunând că investigatorii angajaţi de el au reuşit să dea de urma Luizei Melencu, în Italia. Anchetă în cazul ”Caracal” se afla în plină desfăşurare, iar familia Luizei Melencu continua să creadă că fata este în viaţă.

Alexandru Cumpanasu a declarat că exista fotografii şi un clip în care apare Luiza Melencu, iar mama şi bunicul acesteia ar fi recunoscut-o. Monica Melencu a spus sâmbătă dimineaţa că nu a fost contactată încă de autorităţile din România în legătură cu informaţiile prezentate de Alexandru Cumpanasu. Mai mult, mama Luizei şi bunicul acesteia vor pleca în Italia, în căutarea tinerei. Clipul respectiv va ajunge în posesia procurorilor DIICOT, a precizat mama Luizei, conform antena3.ro.

„Nu ne-au contactat. Domnul avocat susţine că fetele sunt moarte – nu ştiu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Şi nici Alexandra.Asta am susţinut-o mereu. Aici este o reţea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înţeleagă durerea”, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Adauga un comentariu