Economic Local

A fost lansat al doilea apel de proiecte destinat firmelor mici și mijlocii în Programul „SMEs Growth Romania”

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost lansat al doilea apel de proiecte destinat firmelor mici și mijlocii în Programul SMEs Growth Romania

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est a anunțat lansarea celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte în cadrul programului „SMEs Growth Romania”. Proiectul lansat de Innovation Norway are un buget disponibil de 18.466.666 euro. Programul sprijină proiectele propuse de întreprinderile românești într-una dintre cele trei domenii principale: inovarea în cadrul industriei verzi; creșterea albastră (dezvoltarea durabilă a întregului sector marin și maritim); tehnologia informației și comunicațiilor.

„Rezultatul scontat al proiectelor finanțate prin acest apel este o competitivitate sporită pentru întreprinderile românești, sub forma creșterii cifrei de afaceri și a profitului operațional net și crearea de locuri de muncă. De asemenea, se estimează că proiectele vor contribui la dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor, proceselor și soluțiilor inovatoare, precum și la reducerea emisiilor de CO2 și a proceselor de producție mai eficiente din punct de vedere energetic”, au explicat reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est.

Proiectele se depun până la finalul lunii mai

Mai multe informații despre eligibilitatea solicitanților, dimensiunea subvenției și alte condiții de finanțare, au fost puse la dispoziție pe adresa: https://www.innovasjonnorge.no/smesgrowthromania. Eventualele cereri de clarificări/întrebări cu privire la cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte pot fi trimise până cel târziu joi, 28 mai 2020, la ora 14:00.

Adauga un comentariu