Cancan

A fost sau nu violată Vulpița de la Acces Direct. Mirela Vaida a dat-o de gol

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Veronica Stegaru din Vaslui a reușit, într-un timp extrem de scurt, să-și atragă foarte multe critici după ce a apărut, constant, la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1. CNA a fost bombardat, la propriu, cu reclamații din partea unor telespectatori indignați, însă povestea ”Vulpiței” merge mai departe, iar audiențele cresc, conform ultimelor informații transmise de reprezentanții Antenei 1.

Mirela Vaida a declarat că tot acest carusel mediatic a pornit de la o așa-zisă acuzație de viol, ”Vulpița din Vaslui” aflându-se în postura nedorită de victimă. Numai că, spune prezentatoarea emisiunii, totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Era vorba despre un ”amantlâc în serie”.

“Noi prezentăm povestea reală de viață a unui cuplu, Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, dintr-unul dintre cele mai sărace județe, fără educație și fără locuri ce muncă, dar care se confruntă cu probleme de familie des întâlnite și la case mai mari. Totul a pornit de la o alarmă falsă: un presupus viol dovedit a fi un “amantlâc în serie”. Telenovela a început, restul a venit de la sine. Personajele au electrizat publicul, iar cazul lor a devenit unul comentat de toată lumea”, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida: ” O realitate des întâlnită, produs al societății românești”

Totodată, Mirela Vaida a ținut să precizeze că acest caz controversat al ”Vulpiței din Vaslui” nu reprezintă ”un exemplu de urmat”, fiind doar prezentat ca o ”realitate des întâlnită”.

”Nu am prezentat și nu prezentăm acest subiect ca pe un exemplu de urmat, sub nicio formă. Ci ca pe o realitate des întâlnită, produs al societății românești sau, mai degrabă, “victimă” a ei. Eu prezint acest caz și evoluția lui zilnică, pentru că telespectatorii țin în viață, în număr atât de mare, această poveste. Altfel, emisiunea Acces Direct s-a ocupat și se va ocupa mereu de cei mai defavorizați de soartă, de tarele societății, încercând să îndrepte și să ajute, acolo unde îi stă în putere”, a mai declarat prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, potrivit a1.ro.

Adauga un comentariu