Local

A fost snopit în bătaie! L-au lăsat să zacă pe un câmp

Publicat: 21 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A fost snopit în bătaie L-au lăsat să zacă pe un câmp

Un bărbat din Iași a fost transportat de urgență la spital după ce a fost snopit în bătaie de către indivizi necunoscuți. Acesta a fost lăsat pe un câmp, unde a fost găsit de către alte persoane care au solicitat ajutorul medicilor.

„În cursul zilei de miercuri, un echipaj medical a intervenit în cazul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, din Huși. Acesta prezenta politraumă, prin agresiune fizică, fiind agresat de către persoane necunoscute. Acesta a fost găsit comatos, pe un câmp de lângă Huși, cu mărci traumatice la nivelul extremității cefalice. Acesta a fost intubat și ventilat mecanic, fiind dirijat la Neurochirurgie, fiind investigat cu computer-tomograf”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Ajuns la spital, bărbatul a fost diagnosticat cu mai multe probleme grave.

„Pacientul a fost diagnosticat cu hematom intracerebral emisferic stâng cu inundație tetraventriculară, cu tendința la angajare. Totodată, acesta prezenta plagă stânga cu ruptură de cristalin, fractură laterofacială stânga și fractură sinus maxilar stâng. Pacientul a fost explorat și ulterior a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate”, adaugă medicul ieșean.

Adauga un comentariu