BZI LIVE

LIVE VIDEO A înființat un start-up împreună cu soțul iar afacerea a explodat. Antreprenoarea va veni în studioul BZI LIVE pentru a oferi detalii despre business-ul de succes – FOTO

Publicat: 14 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Flavia și Mihai Hrițcu sunt doi ieșeni care au decis să renunțe la job-urile lor pentru a deveni producători locali. Cu banii primiți în cadrul programului Start-Up Nation au deschis un atelier în Lețcani unde croiesc haine pentru copii, 95 la sută din bumbac.

De asemenea aceștia au creat 4 noi locuri de muncă și au angajat croitorese din zona Lețcani. Afacerea merge ca unsă iar comenzile vin atât online cât și la târgurile organizate în Iași. Flavia Hrițcu va fi prezentă în studioul BZI LIVE miercuri, 15 ianuarie, începând cu ora 11:00. Invitata moderatoarei Raluca COSTIN va oferi mai multe detalii despre ce înseamnă să fii antreprenor în România, cât de greu este să susții o afacere și ce planuri de dezvoltare are împreună cu soțul său.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problemă, le poți vedea dând un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambițios proiect media existent în Iași! Iată lista emisiunilor noastre

Adauga un comentariu