International

A „moștenit” Kim Jong-un problemele de sănătate? Ce pasiune i-ar fi adus sfârșitul

Publicat: 26 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A moștenit Kim Jong-un problemele de sănătate Ce pasiune i-ar fi adus sfârșitul
Kim Jong-Um

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, care se pare că i-au adus moartea la doar 36 de ani, reprezintă o „moștenire de familie”.

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, „moștenire de familie”

Speculațiile în privința morții liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au întețit ieri, după ce unele ziare internaționale din China, Japonia sau Hong Kong au scris că acesta s-ar afla în comă, în stare extrem de gravă. Mulți dintre membrii familiei lui Kim Jong-un suferă de boli cardiovasculare, au hipertensiune și diabet. Liderul nordcoreean ar fi cântărit, în ultimii ani, aproape 140 de kilograme, pe care le-a acumulat din cauza pasiunii sale pentru brânzeturi și vinuri.

În 2014, Kim Jong-un ar fi comandat vinuri în valoare de 30 de milioane de dolari, cât și brânză Emmentaler din Elveția, iar consumul acestora și acumularea kilogramelor l-a făcut să nu mai iasă în public o perioadă lungă. Mai mult, dictatorul fumează enorm, în jur de patru pachete de țigări pe zi, scrie New York Post. În 2012, Kim s-a operat la gleznă, din cauza unui chist format de la greutatea sa prea mare.

Adauga un comentariu