International

A „moștenit” Kim Jong-un problemele de sănătate? Ce pasiune i-ar fi adus sfârșitul

Publicat: 26 apr. 2020
Kim Jong-Um

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, care se pare că i-au adus moartea la doar 36 de ani, reprezintă o „moștenire de familie”.

Problemele de sănătate ale lui Kim Jong-un, „moștenire de familie”

Speculațiile în privința morții liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au întețit ieri, după ce unele ziare internaționale din China, Japonia sau Hong Kong au scris că acesta s-ar afla în comă, în stare extrem de gravă. Mulți dintre membrii familiei lui Kim Jong-un suferă de boli cardiovasculare, au hipertensiune și diabet. Liderul nordcoreean ar fi cântărit, în ultimii ani, aproape 140 de kilograme, pe care le-a acumulat din cauza pasiunii sale pentru brânzeturi și vinuri.

În 2014, Kim Jong-un ar fi comandat vinuri în valoare de 30 de milioane de dolari, cât și brânză Emmentaler din Elveția, iar consumul acestora și acumularea kilogramelor l-a făcut să nu mai iasă în public o perioadă lungă. Mai mult, dictatorul fumează enorm, în jur de patru pachete de țigări pe zi, scrie New York Post. În 2012, Kim s-a operat la gleznă, din cauza unui chist format de la greutatea sa prea mare.

Comentarii
  • La Belcesti avem primar pe Chin-John-Hartoi -Hun ,alias Ciobanete Constantan-Broscoi-hAN
    Un hot de brinzeturi si mincator de rahat

  • Belcestiul a avut tot timpul vin bun si brinzeturi de calitate ceia ce il face pe edilul Ciobanita Titi sa consume aceste bunatati pastorale din belsug. Astfel edilul Ciobanita seamana putin cu CHIN-JON-KUN ,dar pacatul primarului nostru este ca el nu are CUR IN PANTALONI

  • Kim a krapat de COVID 19 a cazut secerat la pamant ca si alte persoane, fericit ca a krapat repede, plange china doar COVID-UL a fost intelegerea lui KIM SI A CHINEI, kim a spus chinei dati bomba biologica ca eu nu pot sa dau bomba nucleara acum, a dorit moartea noastra si a krapat el , oricum avea haremuri de femei , era un golan, se dezmata se scalda in cea mai luxoasa viata posibila si krapa de gras, in timp ce coreenii mor de foame, bine ca a krapat mai urmeaza altul la rand , vecinul sau de la china

Adauga un comentariu