Local

A murit doctorul Gheorghe Duminică, fost director al DSVSA Iași

Publicat: 22 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A murit doctorul Gheorghe Duminică fost director al DSVSA Iași
Gheorghe Duminică

A murit doctorul Gheorghe Duminică, fost director al DSVSA Iași. Anunțul a fost făcut de dr. Gabriel Ciobanu, actualul director executiv DSVSA Iași

„Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori. Colectivul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) deplânge moartea celui care a fost doctorul GHEORGHE DUMINICĂ, fost director al instituției!

Un profesionist de o valoare incontestabilă, doctorul Duminică a fost un reper pentru generații întregi de medici veterinari, contribuind din plin la dezvoltarea DSVSA.

Acum suntem cu toții mai săraci fără experiența lui, fără buna lui dispoziție care nu l-a părăsit până la ultimele clipe din viață. Dumnezeu să-i dea odihnă cea veșnică, iar copiilor lui să le dea tăria de a trece prin această grea încercare. Îi vom păstra veșnic vie amintirea!“, a transmis dr. Gabriel Ciobanu, director executiv DSVSA Iași.

Gheorghe Duminica a fost căsătorit tot cu un medic angajat la DSVSA, Claudia Duminică. Aceasta, din păcate, a decedat in urma cu un an. Fostul sef al DSVSA are doi copii!

Adauga un comentariu