Local

A murit, în urma unui teribil accident aviatic, fratele fostului președinte CJ Iași, Cristian Adomniței

Publicat: 11 sept. 2022
_____ Vizualizări 10 Comentarii
A murit în urma unui teribil accident aviatic fratele fostului președinte CJ Iași Cristian Adomniței
Bogdan Constantin Adomniței era fratele fostului președinte al CJ Iași și pilotul Marcel Iliesi

Bogdan Constantin Adomniței este una dintre victimele aflate în avionul prăbușit din Gălănești, Suceava, potrivit surselor. Presa locală spune că acesta era fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței.

Cealaltă victimă – instructor de pilotaj din București

Potrivit surselor, una dintre victime este Bogdan Constantin Adomniței, în vârstă de 42 de ani, iar cea de-a doua victimă este Marcel Iliesi, în vârstă de 58 de ani.

Bogdan Constantin Adomniței ar fi cumpărat avionul de aproximativ 10 zile și se afla în acesta cu instructorul de la București.

Marcel Iliesi este unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România. Este fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentați piloți din România.

Bogdan Constantin Adomniței era fratele fostului președinte al CJ Iași și fost ministru al Educației, Cristian Adomniței.

Reamintim că un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă seară, 10 septembrie, în zona comunei Gălănești. Informația a fost confirmată de prefectul județului, Alexandru Moldovan, care a precizat că la bordul avionului se aflau două persoane.

Din primele informații, neoficiale, atât pilotul, cât și pasagerul și-ar fi pierdut viața în urma impactului cu solul. La fața locului au fost trimise efective importante ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Comentarii
  • Cam asa se va intimpla si cu hirburile companiei Micedu si Farmacom Impex patronate de Dinti Costel care opereaza in judet…. Hautobuze de 4.000$ pline cu navetisti din Focuri, Harlau, Coarnele Caprei care-si risca viata zilnic…

  • „D-zeu nu bate cu ciomagul” spune o vorbă din bătrâni.
    Asta cu moartea fratelui e doar atenționarea lui D-zeu….să nu uităm că „păcatele părinților cad pe copii” spune altă vorbă din bătrâni!
    Iar fratele celui mort a distrus multe familii…D-ZEU ARE GRIJĂ DE TOȚI!

  • Adomnitei felicitari si sa te bata Dumnezeu cum a sti mai rau! In lacrimi s-o tii toata viata! Ca ti-a murit frate- tu nu e nici o suferinta fata de suferintele care le-ai facut tu familiilor pe care le-ai distrus. Sa te bata Dumnezeu cum a sti mai rau cretinule! Blestemat vei fi toata viata panarama puscarias!

  • Milă?
    Compasiune?
    Cât venin și câtă fiere aveți în voi???
    Vă bucurați de necazul altuia, oameni vă puteți numi postacilor???
    Dumnezeu o să vă dea și vouă după suflet!!!
    Exact după suflet!

  • Mila, compasiune sau alt sentiment uman pentru Cristian adomnitei? Pentru el care a distrus cu sânge rece multi ieseni? Sa – i dea Domnul dupa inima , multa suferinta, multe lacrimi. Este doar începutul. Sus, Dumnezeu vede tot si plateste intr-o zi. La mai multe laacrimi cum am avut si noi din cauza ta!!!!

Adauga un comentariu