National

A murit Mădălina Cojocariu. Tânăra mămică nu a mai prins noul an

Publicat: 31 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A murit Mădălina Cojocariu. Tânăra mămică nu a mai prins noul an

Este doliu la IPJ Constanța, după ce Mădălina Cojocariu a murit de Sărbători. Polițista în vârstă de 33 de ani a murit și a lăsat în urma ei o familie îndoliată și un copil mic de nici doi ani, orfan de mamă. Mădălina Cojocariu era o femeie împlinită, mai ales de când familia se mărise cu primul lor copil. În scurt timp de la naștere, fericirea lor avea să fie umbrită de o veste tragică. Medicii i-au spus că suferă de o boală cumplită, iar din acel moment a început lupta pentru supraviețuire. Mădălina a făcut mai multe tratamente aici, dar și în Germania, însă a fost nevoită să se întoarcă acasă din cauza lipsurilor financiare.

Tânăra polițistă s-a stins în perioada Sărbătorilor. Colegii ei au transmis un mesaj emoționant după moartea ei.

„După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.
Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie”, annunţă IPJ Constanța într-un comunicat.

Adauga un comentariu