Cancan ultimă oră

A murit Simion Pop. Legătura dintre cântărețul de muzică populară și Denisa Răducu

Publicat: 15 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A murit Simion Pop. Legătura dintre cântărețul de muzică populară și Denisa Răducu
Cântărețul MC Kevin s-a stins din viață la doar 23 de ani

Doliu în lumea interpreților de muzică populară din România. Simion Pop s-a stins din viață după o lungă perioadă în care a avut probleme de sănătate. Vestea tristă cum că artistul a decedat a fost făcută publică de către colega sa de breaslă Saveta Bogdan. Ea a scris un mesaj de condoleanțe pe Facebook la adresa celui care i-a fost coleg și consătean.

S-a stins din viață interpretul Simion Pop

Mulți ani s-a luptat interpretul de muzică populară Simion Pop cu o boală nemiloasă. Artistul s-a vindecat la un moment dat, dar boala a reapărut și l-a răpus în cele din urmă. În 2017, Simion Pop a apărut în emisiunea Acces Direct și a povestit despre problemele de sănătate, despre cum medicii nu i-au mai dat șanse, dar el și-a revenit apelând la tratamente naturiste.

Eu a trebuit să merg până în India pentru această ştiinţă care m-a salvat… Trei ani de zile am ţinut această dietă. Vă spun un lucru care pare minor. În India există un singur izvor de apă vie. De acolo luam. Din toată lumea, bolnavi veneau acolo. Regimul era drastic, dar sănătos. Lipie, sosuri, orez şi în rest fructe, dar şi carne uneori. Această energie făcea minuni. Făceam meditaţii, spune, în 2017, Simion Pop la Acces Direct.

Vestea decesului său a venit din partea cântăreței Saveta Bogdan care a scris un mesaj de condoleanțe pe pagina personală de Facebook.

Cu adâncă durere am aflat de trecerea la cele veșnice a consăteanului meu, marele interpret Simion Pop! Nu îmi vine să cred! Dumnezeu să îl ierte!, a scris Saveta Bogdan pe Facebook.

Ce îi spunea Simion Pop Denisei Răducu în 2017

Simion Pop a fost induioșat de cazul Denisei Răducu, cântăreața care s-a stins din viață la doar 27 de ani. În 2017, interpretul de muzică populară care se lupta cu aceeași boală nemiloasă, i-a transmis un mesaj de încurajare Denisei.

Dacă ne punem atenţia toţi pentru Denisa, pentru toţi bolnavii, o să fie bine. Atenţia e mai puternică decât orice. Gândul curat, compasiunea şi iubirea, spune Simion Pop în platoul Acces Direct.

Din nefericire, la patru ani distanță, artistul s-a stins, dar a lăsat în urma sa cântece de suflet pentru toți cei care l-au îndrăgit și i-au apreciat muzica.

Adauga un comentariu