Local

A murit un mare profesor de la Universitatea de Ştiinţele Vieţii din Iaşi

Publicat: 15 ian. 2022
Prof. univ. dr. Chiran Aurel al Facultății de Agricultură Iași a murit astăzi, 15 ianuarie 2022

Astăzi, 15 ianuarie 2022, a murit un mare profesor de la Universitatea de Ştiinţele Vieţii din Iaşi, Chiran Aurel.

„Prof. univ. dr. Chiran Aurel al Facultății de Agricultură Iași a plecat în Împărăția Cerului. Drum lin spre cer, domnule profesor!”, a transmis USV Iași.

Prof. univ. dr. Chiran Aurel a absolvit liceul în anul 1960 în orașul Fetești din județul Ialomița. A ales să studieze la Iași la Institutul agronomic ,,Ion Ionescu de la Brad”. Până în anul 1990 a condus lucrările practice la disciplina de Economie agrară, iar din 1990 a predat Economia creșterii animalelor (Zooeconomie) și marketingul agrar, care a apărut în planurile de învățământ – la anul IV – începând cu anul 1990.

Îi sfătuiesc pe studenți să învețe, să aibă școală, să se perfecționeze prin diverse forme pentru că niciodată nu se știe când ai nevoie de acest bagaj de cunoștințe dobândit în timpul perioadei de formare., a transmis Prof. Univ. Dr. Aurel Chiran într-un interviu.
Comentarii
  • Bună ziua, în momentul în care nu cunoaștem o persoana nu ne dăm cu părerea.Va recoman d-le Domn sa cât informați și apoi să comentați.Dyiu că în ziua de azi sunt la moda unele persoane dar va rog sa aveți respect pentru putinele persoane care lasă ceva in urma lor.RESPECT D-LE PROFESOR SI SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI D-zeu să-l ierte!!!!

  • Bunul Dumnezeu să l ierte, mi-a fost profesor în facultate și îi port un mare respect. Încă odată, Dumnezeu să l ierte, drum lin d le profesor!

  • Dumnezeu sa il odihneasca in pace!! A fost unul din cei mai aroganti profesori. Cine a facut ore cu dumnealui nu poate uita ca nu era ora de curs sa nu ia, din senin, un student la misto. Daca indrazneai sa ii intorci vorba , puteai sa fii doctor in marketing, ca, in cel mai fericit caz, daca nu, picai la examen , nota era maxim 5.

  • Aveti dreptate,arogant ,mistocar si nesimtit pe deasupra,numai profesor” universitar” nu era,un taronoi de la coada vacii.Dumnezeu sa-l ierte pacatosul!

Adauga un comentariu