International

A născut nepoata Reginei Elisabeta! Este primul copil al Prințesei Eugenie

Publicat: 10 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A născut nepoata Reginei Elisabeta Este primul copil al Prințesei Eugenie
Prințesa Eugenie de York, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a adus pe lume un băiețel

Bucurie la Casa Regală a Marii Britanii după ce a născut nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie, care a adus pe lume un băiat. Prințesa Eugenie de York a născut la Portland Hospital, iar tatăl a asistat la venirea pe lume a strănepotului Reginei.

Prinţesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a adus pe lume primul ei copil. Băiețelul, perfect sănătos, s-a născut la Portland Hospital din centrul Londrei. Potrivit anunțului făcut de Palatul Buckingham, tatăl micuțului – Jack Brooksbank – a asistat la naștere.

A născut nepoata Reginei Elisabeta

Prințesa Eugenie de York a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. Micuțul a venit pe lume la Portland Hospital, Londra, iar tatăl său, Jack Brooksbank, a asistat la naştere. Procedura este permisă de restricţiile guvernamentale anti-coronavirus în vigoare în prezent în Marea Britanie.

„Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesă de York, precum şi domnul şi doamna George Brooksbank au fost înştiinţaţi şi sunt încântaţi de veste”, se mai precizează în comunicatul Palatului Buckingham.

Numele bebelușului nu a fost făcut public

„Este primul copil al Prinţesei Eugenie şi al soţului său, Jack Brooksbank, primul nepot al ducelui de York şi al lui Sarah, ducesă de York, şi al nouălea strănepot al reginei şi al ducelui de Edinburgh. Alteţa sa regală şi copilul se simt bine”, potrivit comunicatului. Pentru moment, numele copilului nu a fost dat publicității, regulă a protocolului regal.

Prințesa Eugenie, în vârstă de 30 de ani, este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi al fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York, și este a zecea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii şi unul dinte cei opt nepoţi ai reginei Elisabeta a II-a. Ea s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, în vârstă de 34 de ani, la Castelul Windsor în 2018.

Prima poză cu bebelușul regal

Cei doi proaspeți părinți s-au grăbit să împărtășească momentul pe Instagram, acolo unde au postat o fotografie cu micuțul. De fap, în imagine apare doar mâna celui mic ținută de mâinile părinților săi. Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a devenit mamă pentru prima dată și a născut la același spital la care a născut și Meghan Markle. Așadar, acest eveniment este un motiv de bucurie pentru Casa Regală după ce a născut nepoata Reginei Elisabeta.

Adauga un comentariu