Bursa Barfelor

A plecat cu nevasta în excursie la Moscova, s-a îmbătat, iar ea s-a distrat cu fostul iubit

Publicat: 02 mart. 2021

Babele bârfitoare încep rubricuța de azi cu câteva vorbe despre o povestioară destul de amuzantă. Ați auzit cu toții despre Bogdănel Burghiu cel de la Fratelo. Ei bine, acum ceva vreme Bogdănel a plecat împreună cu nevasta lui la Moscova într-o mică excursie. Mireluș Chircita a făcut excursia asta cu cap. De ce spunem asta? Păi ea a mers la Moscova pentru că acolo este un fost iubit. Excursia a căzut mănușă pentru că Bogdănel s-a îmbătat. Gurile rele spun că Mireluș s-a distrat pe cinste cu fostul iubit prin Moscova. Deh, astea fiind spuse, babele nu pot spune decât că Bogdănel a fost tras pe sfoară, dar nah, până la urmă e treaba lui. Mai povestim noi despre astea, poate reușim într-un final să facem rost și de niște poze drăguțe… Mai multe în curând…

 

 

Comentarii
  • Lasă bre Bogdane că nu ești singurul bou ieșean care rage după văcuța moldovancă, au mai mai fost și alți tauri comunali la coada ei, prieteni de-ai tăi dar tu, orbit să faci bani nu ai văzut…deh, ești cel mai bogat idiot cu coarne din Iași și asta deja spune multe măi cămătarule care ești tu.

  • Pe fosta nevastă o îmbrăca iarna în haine de fâș. Pe asta și vara o îmbracă numai în blănuri naturale cumpărate la prețuri exorbitante. Dovadă de snobism. El un fost sărăntoc de lângă Casa Sindicatelor care a vânat ca un frustrat averi exact ca un escroc sentimental. Ea o fostă ruptă de foame de dincolo de graniță care și-a vândut farmecele până a luat-o de bună un prost.

  • Si Baba se uita lung dupa ea. Stie el ce stie. Si cand o regizeaza e foarte afectuos si lipicios. Nu ca nu iar placea inchipuitei.

Adauga un comentariu