Eveniment-Social

A sărit de la etaj! Medicii nu l-au mai putut salva

Publicat: 17 oct. 2019

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Iași, a luat o decizie care l-a costat viața, în cursul zilei de miercuri. Acesta s-a aruncat de la etajul patru al unui imobil. Medicii au mers de urgență la fața locului, pentru a-i acorda îngrijiri.

„În cursul zilei de miercuri, un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat pentru a acorda ajutor unui pacient. Acest lucru s-a întâmplat în urma unui apel efectuat la numărul unic pentru situații de urgență, 112. Cadrele medicale au mers pe Strada Decebal, unde au găsit un pacient în vârstă de 54 de ani”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Medicii au încercat să-l salveze pe bărbatul în vârstă de 54 de ani. Cu toate acestea, pacientul a suferit leziuni incompatibile cu viața.
„Echipajul medical a constatat că pacientul era în stop cardio-respirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare care au fost aplicate. Bărbatul a rămas decedat, la fața locului, în prezența Poliției”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.loading...

Adauga un comentariu