Local

A șasea propunere de arestare, în cazul de ultraj de la Mironeasa!

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A șasea propunere de arestare în cazul de ultraj de la Mironeasa

Ieri dimineață, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă a lui Valentin Mihai Petrecuț, în cazul de ultraj de la Mironeasa. „Este vorba despre un al șaselea inculpat din acest caz, care a fost propus spre arestare preventivă în lipsă. Conform procedurii, cazul trebuie judecat separat, după ce sunt îndeplinite formalitățile de citare”, a precizat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Instanța a admis ieri seară propunerea procurorilor.

În urmă cu două seri, Judecătoria Iași a admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Dan, Ionuț Robert și Vasile Petrecuț. Pe de altă parte, instanța a decis arestul la domiciliu pe numele Cameliei Ilisii și al Mihaelei Tănase, pentru o perioadă de 30 de zile.

Amintim că doi polițiști din comuna Mironeasa, județul Iași, au ajuns la spital după ce au fost bătuți de mai multe persoane. Incidentul extrem de grav a avut loc în timp ce șeful de Post de Poliție, de 26 de ani, și adjunctul șefului de Post de Poliție din Mironeasa, de 28 de ani, interveneau la o sesizare făcută prin intermediul numărului unic pentru situații de urgență 112.

Adauga un comentariu