Local

A sperat să fie liber, deși a încercat să ucidă!

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A sperat să fie liber deși a încercat să ucidă

Un tânăr care a fost arestat preventiv recent le-a cerut judecătorilor să îl lase în libertate. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins, însă, contestația formulată de Marian Condur.
Zilele trecute, anchetatorii au dispus reținerea lui Marian Condur (18 ani), după ce acesta ar fi încercat să ucidă o persoană.

„Pe 5 noiembrie 2019, în timp ce se afla la locuința persoanei vătămate din satul și comuna Erbiceni, pe fondul consumului de alcool, între persoana vătămată și inculpat a izbucnit un conflict verbal. În aceste împrejurări, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței în urma căreia aceasta a căzut. În continuare, în timp ce victima era căzută, inculpatul a lovit-o de mai multe ori cu pumnii și picioarele, peste corp și cap, timp de câteva minute”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Medicii au concluzionat că persoana vătămată a suferit un politraumatism, un hematom epicranian, hemoragie subarahnoidiană, traumatism cranio-facial, traumatism toracic cu fracturi costale multiple, fractură sternală, hemopneumotorax, pneumomediastin, leziuni traumatice care au pus în primejdie viața victimei.

Adauga un comentariu