Eveniment-Social

A traversat în grabă, dar a fost lovită de un autoturism

Publicat: 24 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A traversat în grabă dar a fost lovită de un autoturism

O tânără din Iași, care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, a fost lovită de un autoturism. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri și a fost transportată de urgență la spital. Tânăra s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii.
„În cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportată o tânără în vârstă de 27 de ani. Aceasta a fost preluată de către un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacienta era policontuzionată, prin accident rutier”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Tânăra a fost dusă de urgență la spital după ce a fost lovită de un autoturism. Aceasta a primit îngrijiri și a fost internată. „Pacienta a fost adusă la spital, unde a fost diagnosticată cu traumatism la nivelul coloanei, traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii. Aceasta a primit îngrijiri și a fost internată pentru a fi ținută sub atentă supraveghere medicală”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu