Local

A vrut să scape de gratii, după ce a băgat un adolescent în spital! Victima, la un pas de moarte!

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A vrut să scape de gratii după ce a băgat un adolescent în spital Victima la un pas de moarte

Un individ care a ajuns recent după gratii a încercat să îi impresioneze pe magistrați, dar fără succes. La finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins contestația împotriva arestării preventive formulată de către Alin Marian Odobașa (20 de ani). Amintim că, recent, Odobașa a fost reținut, sub suspiciunea de tentativă de omor. Incidentul în care a fost implicat acesta s-a petrecut de Paște în satul Lungani, din comuna Voinești. Acolo, un adolescent de 15 ani și fratele său au mers la un vecin pentru a petrece. Tinerii au început să asculte muzică și să consume alcool. La un moment dat, după un schimb de replici, între adolescent și Odobașa a izbucnit un conflict spontan care s-a finalizat tragic.

„Pe fondul consumului exagerat de alcool și al unui conflict privind o boxă portabilă, inculpatul le-a adresat injurii victimei și fratelui acesteia, după care a luat un par din lemn de 1,2 m și diametru de 4,5 cm, cu care a lovit boxa și, apoi, i-a aplicat o lovitură cu mare intensitate victimei, la nivelul capului. În urma loviturii, victima în vârstă de 15 ani a căzut, fiind transportată la spital, pentru o intervenție chirurgicală”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Potrivit acesteia, medicul legist a emis o constatare preliminară, conform căreia victima a suferit o plagă cranio-cerebrală temporo-parietal stângă, o contuzie cerebrală stângă, precum și un hematom extradural temporo-parietal stâng.

„Fiind audiat, inculpatul a recunoscut că a lovit victima cu parul, dar a motivat că a fost o greșeală, intenția sa fiind aceea de a lovi o boxă pe care victima dorea să o ia acasă, aspect care l-a enervat”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu