International

A zburat până în Germania pentru a se plânge de faptul că maşina Mercedes-Benz nu merge

Publicat: 10 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A zburat până în Germania pentru a se plânge de faptul că maşina Mercedes-Benz nu merge
Maşina Mercedes-Benz nu merge

A zburat până în Germania pentru a se plânge de faptul că maşina Mercedes-Benz nu merge! Este adevărat şi este păţania unui canadian. Un bărbat din Canada, nemulţumit de faptul că are un proces îndelungat cu dealerul sau Mercedez-Benz din Canada, s-a săturat şi a decis să zboare până tocmai în Canada pentru a purta discuţia cu şefii de la Mercedez-Benz.

Maşina Mercedes-Benz nu merge! Şi-au cumpărat un bolid de peste 150.000 de euro dar au constatat că are probleme

Povestea începe încă din 2017 în Canada. Da Tong Yang şi soţia lui, Guifang Huo şi-au cumpărat un Mercedes Clasa S în 2017. Au dat 155.000 de dolari pe maşină şi au crezut că şi-au cumpărat cea mai sigură maşină din clasa ei. Povestea putea să se transforme într-o tragedie atunci când, după un an şi după aproximativ 6000 de kilometri făcuţi, volanul Mercedes-Benz s-a blocat şi aproape că s-au izbit de un zid de beton.

Au dus S 550 la dealer-ul local, Mercedes-Benz Richmond Service Center, care a identificat problema ca fiind o „problemă electrică internă în rack-ul servodirecției și pinion”și a înlocuit suportul pentru a-l rezolva. Comerciantul a predat mașina înapoi proprietarilor, declarând-o în siguranță și solicitând o explicație detaliată, scrisă a problemei și cum a fost rezolvată din centru.

Cuplul de canadieni şi-a dorit o maşină nouă, sau o inlocuiere. L-au dat în judecată pe dealerul Mercedes-Benz

Încă nu a fost suficient pentru cuplu. Au insistat că ar trebui să obțină o înlocuire sau o mașină nouă ca înlocuitor și au subliniat că au considerat că vehiculul este nesigur, chiar și cu reparațiile efectuate pe acesta. Anul trecut, l-au dus pe dealer în instanță, solicitând daune pentru tulburări mentale, anxietate, cheltuieli din buzunar, pierderea plăcerii vehiculului și pierderea valorii pe vehicul.

Maşina Mercedes-Benz nu merge! A crezut că dacă va vorbi cu managerul Mercedez-Benz din Europa va rezolva problema

Odată cu blocarea cazului, Yang a crezut că vorbind cu managerul va ajuta, așa că s-a îmbarcat într-un zbor din Canada spre Stuttgart, Germania, unde se află sediul producătorului auto. A ajuns să se întâlnească cu un reprezentant al companiei și, de asemenea, s-a bucurat de un tur al locului, dar în ceea ce privește problema lui cu mașina, nu a ajuns nicăieri. Tot ce a primit a fost un e-mail care spunea că vor examina problema.

În acest timp, Mercedes-Benz S 550 este așezat în garajul cuplului, nedorit și refuzat în a fi condus. Presa canadiana vede în această călătoria a familiei de canadieni ca o bătălie pentru justiţie şi spune că e un precedent care ar trebui să dea de gândit şi altor şoferi.

Cum arată Noul 2021, Mercedes S-Class

Împătimiţii de autovehicule au fost surprinşi de Noul 2021 Mercedes S-Class. Imaginile au ajuns de curând în mediul online chiar înainte de prezentarea oficială. Acest model surprinde prin noua planșa de bord care include un ecran uriaş care ocupă aproape toată consola centrală.

Vă prezentăm imagini Interior-Exterior cu Noul 2021, Mercedes S-CLASS

Partea din faţă a noului 2021 Mercedez S-Class este una clasica, păstrând linia obişnuit a producătorului german de maşini de lux . Imaginile cu exteriorul noului Mercedes S-Class au apărut în mediul online şi se pare că prototipul nu are aproape nicio bandă de camumflat, deci se poate vedea foarte bine finisajele de lux a Clasei S a celor de la Mercedez-Benz. Detalii si GALERIE FOTO AICI

Adauga un comentariu